• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:25 h

VicençVilà

Dijous, 19.11.2015. 18:49 h

És moment d'acomiadar-se

Sempre he defensat que totes les coses tenen un principi, un camí i un final. És el signe de la pròpia vida.

Fa sis anys em varen nomenar Síndic Personer de Mollet, càrrec que he desenvolupat amb satisfacció i orgull com a molletà, i ara arriba el moment d’acomiadar-se d’aquesta etapa. Cal que una altra persona ocupi el càrrec amb nous objectius, amb formes de fer diferents i que disposi de la independència, objectivitat, justícia i equitat necessàries per tal de defensar els interessos dels ciutadans/es que s’apropen al Síndic a reclamar els seus drets, demanar orientació o a queixar-se d’alguna, al seu parer, incorrecte actuació de l’administració.


lectures 488 lectures  comentaris Un comentari

Dijous, 2.7.2015. 13:24 h

La família i el matrimoni (II)

Parlem avui de matrimoni, tal com vaig deixar escrit en el meu article anterior. Si observem estrictament l’etimologia de la paraula d’origen llatí, prové de matrem (mare) i monium (qualitat de).

Adoneu-vos que aquesta paraula, matrimoni, té un parentiu molt proper amb la de patrimoni. En principi, matrimoni, dins una realitat horitzontal, home/dona, d’igual a igual, com qualsevol paraula avui, és totalment canviable. Quant a patrimoni, es basa en una realitat vertical de pares a fills, conseqüència clara de la societat masclista de l’època passada.


lectures 729 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 9.10.2014. 12:31 h

Intromissió a la vida privada

Estic davant del televisor i no m’aturo a pensar: no m’adono que estan oferint un programa, per cert de força audiència, en què l’única fórmula estructural i el seu èxit deriva de l’exposició de la vida privada de qualsevol persona.

Sí, per descomptat, abans d’iniciar la conversa accepten que el personatge que es “retrata” sigui un personatge públic, per l’única raó que o bé ocupa un lloc de privilegi dins la nostra societat, o perquè en qualsevol moment ha venut la seva imatge a algun mitjà de comunicació o per altres raons que inclouen dins aquest barem, fixat pel programa, que permet opinar lliurement sobre la vida privada d’aquest personatge.


lectures 656 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 4.4.2014. 06:02 h

Dia Mundial de la Salut

El 7 d’abril se celebra el Dia mundial de la salut en commemoració de l’aniversari de la fundació de la OMS (1948). Cada any s’elegeix un tema relacionat amb alguna àrea prioritària de la salut pública i enguany es treballa en l'àrea de les malalties transmeses mitjançant organismes patògens, és a dir, procedents d’una persona (o animal) a un altra persona. Aquests tipus de malalties són freqüents en zones tropicals, en llocs amb problemes de manca d’aigua potable, per incorrecte sanejament o amb dificultats mediambientals.


lectures 700 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 20.12.2013. 10:14 h

Arbitrarietat en l'abús de la llei

Possiblement en la Declaració Universal dels Drets Humans no hi ha cap article tan clar i concís com aquest i tampoc tan passat per alt per molts dirigents i administradors, per no dir-ne el més torejat.
És cert que avui no es deté, empresona o desterra ningú arbitràriament? No ens ho creiem. Sols cal fullejar qualsevol diari per adonar-se que cada dia ciutadans són arbitràriament detinguts, presos i fins i tot desterrats. Els tenim molt propers. Són, fins i tot, veïns nostres.
Què dur que és no poder tornar a les arrels, al lloc on has nascut, on has crescut, on t’has format.


lectures 778 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
VicençVilà logo rss Nascut a Mollet l’any 1946, va ser un dels primers coordinadors de la Sala Fiveller i fundador de la revista Notes. Va treballar de professor de física i química a l’IES Mollet i, fins que va assumir el càrrec de Síndic Personer de Mollet, havia estat patró de la Fundació Hospital de Mollet. Va ser Síndic fins a finals de 2015.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo