• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dimecres, 23 d'agost de 2017 02:21 h

TrinaMilan

Dijous, 6.7.2017. 21:22 h

Cinturó violeta

Políticament s’ha conegut sempre a l’àrea metropolitana de Barcelona com “el cinturó vermell” de la ciutat, perquè des de les primeres eleccions de l’any 1977, la majoria de les alcaldies i dels resultats a eleccions generals i catalanes, de les ciutats que envolten Barcelona, han estat en mans de l’esquerra, d’aquí la metàfora “cinturó vermell”.
Però heus aquí que després de les darreres eleccions municipals crec que hem de canviar el color de la metàfora, proposo dir “el cinturó violeta”.


lectures 895 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 9.6.2017. 13:28 h

Un euro

El Banc Santander ha comprat el Banc Popular per un euro. I sembla que ningú ha posat cap pega. Un banc avui costa igual que un cafè, que una bossa de pipes, que la propina que moltes vegades deixem al platet del compte. Com han baixat els preus dels bancs en aquest temps!.
La broma s’acaba aquí, perquè ja està bé d’empassar-nos qualsevol tripijoc financer per salvar l’insalvable. La pregunta és: Per què no valen un euro els pisos que desnonen els mateixos bancs a propietaris que no poden pagar la hipoteca, com li ha passat al Banc Popular?
És una pregunta retòrica perquè no té resposta.


lectures 1442 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 15.5.2017. 10:02 h

Omertà i Internet

Es pot robar, dilapidar, prevaricar, milions i milions d’euros, a les més altes esferes polítiques de Madrid i Barcelona, sense que ningú se n’adoni?
A aquest silenci còmplice se l’anomena a Itàlia “Omertà”. El silenci còmplice que deixa fer a la màfia, allà on sigui, arreu del món.
Màfia, els grups organitzats de persones que es queden amb diners i llocs de poder, de forma totalment generalitzada, i amb la connivència d’empreses i administracions, però i especialment, dels mitjans de comunicació.


lectures 1509 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 13.4.2017. 04:23 h

Dona i política

La darrera conferència de Carme Chacon, un dia abans de la seva mort, dissabte passat, va ser sobre les dones i la política. És un bon títol per a una conferència de la dona que va trencar alguns dels tabús més difícils de la política espanyola, aquells que es refereixen a la dona i el sostre de vidre que patim quant a responsabilitats institucionals.
Més enllà de les diferències ideològiques, el valor de la seva carrera política és inqüestionable.
Procedent del famós “cinturó vermell” de Barcelona, ella va ser la primera dona candidata a la secretaria general del PSOE, la primera dona candidata a les eleccions parlamentàries per Barcelona com a primera de llista, la primera dona espanyola nomenada a la Young Global Leader, la primera ministra de defensa espanyola i la primera ministra embarassada espanyola.


lectures 1849 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 17.3.2017. 05:07 h

La falsa democràcia

La virtualitat del segle XXI sembla que no vindrà pas donada només per Internet, com poden pensar els apocalíptics, sinó que l'anomenada democràcia és més virtual del que semblava. I per a mostra, molts botons.

Tenim per davant una sèrie d’eleccions a Europa que no presenten bones perspectives quant a resultats, la dreta i el feixisme venen de retorn i les fronteres, difuses a una Unió Europea de joguina, són més altes i fortes que mai per als que fugen de l’abisme.


lectures 1099 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
TrinaMilan logo rss Antropòloga. Sóc consultora de la UOC i presidenta d'Stic.cat, organitzadora dels PremisBlocs Catalunya. Col·laboro amb diversos mitjans de comunicació i publico el bloc www.trinamilan.cat. Vaig treballar al Departament d'Educació.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo