• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dimarts, 24 d'octubre de 2017 09:50 h

TrinaMilan

Divendres, 29.9.2017. 06:11 h

Democràcia escolar

En aquesta setmana per a la història, el darrer escull sembla que són les escoles. Per votar sempre hem anat a escoles i instituts, i és de lógica pensar que aquesta vegada també hi anem. El fet democràtic és una de les poderoses eines de la ciutadania que a l’escola tenim el deure de treballar i ensenyar.  El respecte a la opinió de l’altre, la mesura en la relació entre persones, l’ordre en les intervencions dins un grup, són estratègies de primer ordre que s’aprenen de bell antuvi a l’escola.


lectures 544 lectures  comentaris Un comentari

Dilluns, 4.9.2017. 09:30 h

Mestres, la primera trinxera

Comencem el curs amb un sotrac al cor, ens han atacat al bell mig de casa: les Rambles. A tota Catalunya, de fet, perquè, de Ripoll a Alcanar, passant per Rubí i Cambrils, la línia de l’horror s’ha escampat sense pietat. Qui s’ho podia imaginar?
Sembla mentida que aquelles imatges que ja hem vist a d’altres llocs del món fossin de Barcelona. Però no s’acaba aquí, la cosa, sinó que ha continuat. La confirmació que un grup de nois de Ripoll han estat responsables de l’atemptat ens astora per segona vegada, i ara la pregunta que molts ens fem, és: Com és possible? Són alumnes de les nostres escoles, hem treballat molt dur perquè no es fessin guethos a casa nostra, hem fet aules d’acollida, hem creat una cultura compartida, hem acollit a les escoles a tots els nens i nenes, i els hem donat formació.


lectures 650 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 6.7.2017. 21:22 h

Cinturó violeta

Políticament s’ha conegut sempre a l’àrea metropolitana de Barcelona com “el cinturó vermell” de la ciutat, perquè des de les primeres eleccions de l’any 1977, la majoria de les alcaldies i dels resultats a eleccions generals i catalanes, de les ciutats que envolten Barcelona, han estat en mans de l’esquerra, d’aquí la metàfora “cinturó vermell”.
Però heus aquí que després de les darreres eleccions municipals crec que hem de canviar el color de la metàfora, proposo dir “el cinturó violeta”.


lectures 1542 lectures  comentaris Un comentari

Divendres, 9.6.2017. 13:28 h

Un euro

El Banc Santander ha comprat el Banc Popular per un euro. I sembla que ningú ha posat cap pega. Un banc avui costa igual que un cafè, que una bossa de pipes, que la propina que moltes vegades deixem al platet del compte. Com han baixat els preus dels bancs en aquest temps!.
La broma s’acaba aquí, perquè ja està bé d’empassar-nos qualsevol tripijoc financer per salvar l’insalvable. La pregunta és: Per què no valen un euro els pisos que desnonen els mateixos bancs a propietaris que no poden pagar la hipoteca, com li ha passat al Banc Popular?
És una pregunta retòrica perquè no té resposta.


lectures 1985 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dilluns, 15.5.2017. 10:02 h

Omertà i Internet

Es pot robar, dilapidar, prevaricar, milions i milions d’euros, a les més altes esferes polítiques de Madrid i Barcelona, sense que ningú se n’adoni?
A aquest silenci còmplice se l’anomena a Itàlia “Omertà”. El silenci còmplice que deixa fer a la màfia, allà on sigui, arreu del món.
Màfia, els grups organitzats de persones que es queden amb diners i llocs de poder, de forma totalment generalitzada, i amb la connivència d’empreses i administracions, però i especialment, dels mitjans de comunicació.


lectures 1940 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
TrinaMilan logo rss Antropòloga. Sóc consultora de la UOC i presidenta d'Stic.cat, organitzadora dels PremisBlocs Catalunya. Col·laboro amb diversos mitjans de comunicació i publico el bloc www.trinamilan.cat. Vaig treballar al Departament d'Educació.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo