• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:14 h

SergiMingote

Divendres, 10.2.2017. 10:47 h

"No anem bé"

Les últimes dades d’ocupació al Vallès Oriental indiquen que una de cada tres persones que van trobar feina al mes de gener eren de Parets. En el que portem de legislatura hem ajudat a crear 900 llocs de feina dels 1.000 a què ens hem compromès fins a l’any 2019.
Reduirem les caques dels gossos al carrer gràcies a una iniciativa pionera a Catalunya, el cens d’ADN de les nostres mascotes. Hem impulsat la socialització gratuïta dels llibres i som ciutat educadora, referents a tot l’Estat espanyol.


lectures 986 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.12.2016. 11:45 h

Per Nadal, regala solidaritat

Arriba el Nadal i amb ell les millors de les intencions i dels desitjos per al nou any.

Com a alcalde de Parets, als Reis els demano que portin salut, amor i feina als meus veïns i veïnes. Però també que tots gaudim dels amics, de la família i del nostre poble, especialment en aquesta època de l’any, amb tots els actes nadalencs previstos per a aquests dies.

Permeteu-me que convidi tothom que ho vulgui, sigui o no de Parets, a participar d’una novetat d’enguany al nostre poble.


lectures 1110 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 16.9.2016. 10:49 h

Nou curs polític: nous deures i obligacions

L'arribada d'un nou curs escolar coincideix amb l'inici d'un nou curs polític.

Aquest nou curs és diferent a d'altres anteriors per diferents motius. Un molt destacat i prioritari per al nostre equip de govern. Enguany, a Parets, ja hem posat en marxa la socialització gratuïta dels llibres de text tal com ens vam comprometre en aquesta legislatura.

Però hi ha altres projectes i novetats destacades.

L'onada de robatoris de l'últim estiu a la zona de l'àrea metropolitana de Barcelona, també a Parets, ha provocat la nostra reacció immediata i conjunta amb els cossos de policia local i autonòmic per extremar la seguretat al nostre poble.


lectures 1085 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 3.6.2016. 18:17 h

De natura només n'hi ha una

Una data: 5 de juny. Una celebració: Dia Mundial del Medi Ambient. Un sentiment: satisfacció davant els reptes assolits. Un objectiu: continuar millorant el nostre entorn fluvial. Una alarma: manca de respecte i desequilibri entre home i natura.

La millora dels entorns fluvials de la conca del Besòs és ja una realitat que ens fa sentir orgullosos i satisfets pels esforços fets per revertir una situació que, a priori, semblava irreversible. Un dels objectius d’aquesta recuperació dels entorns era i és, entre d’altres, que els ciutadans i les ciutadanes tornessin a viure de cara al riu, es retrobessin amb aquests espais que ens ofereixen tantes alternatives d’oci, esportives i lúdiques, amb aquests jardins naturals.


lectures 924 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 14.4.2016. 11:29 h

Teniu la nostra paraula

Acabem de presentar públicament el nostre full de ruta per a aquesta legislatura. El Pla d'Actuació Municipal (PAM) inclou tots els projectes que ja estem fent des del passat mes de juny i que farem a Parets del Vallès fins a l'any 2019.

L'hem anomenat "Compromesos amb tu", perquè tot el que hem anat dient i hem posat per escrit ho farem realitat, perquè són els nostres compromisos i estem compromesos a fer-ho en aquest mandat.

Ho farem i ho farem amb tu, veí, veïna, copsant la teva opinió i tenint en compte les teves consideracions.


lectures 980 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
SergiMingote logo rss Nascut a Parets l’any 1971, és diplomat en Funció Gerencial. Membre del PSC des del 1999, ha estat regidor de l’Ajuntament de Parets entre 2003 i 2011, quan va ser escollit alcalde de la ciutat. Amant de la natura, és president del Consorci Besòs Tordera i ha coronat l’Everest dues vegades.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo