• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:37 h

RosaMartí

Divendres, 20.5.2016. 06:07 h

La masia de Can Volart, la propera víctima urbanística

La masia de Can Volart situada a la carretera de Vic en el terme municipal de Parets del Vallès és com una icona. Quan la veus saps que estàs a Parets. Reivindico la seva imatge com icona.
Està  inclosa en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni com a Bé Cultural d’Interès Local, màxima categoria de protecció en l`àmbit local.
El paper ho aguanta tot, màxima protecció, paperassa proteccionista, la realitat una altra cosa. Avui aquesta masia és objecte d’una pila d’improperis urbanístics d’alt voltatge.


lectures 554 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 11.3.2016. 12:55 h

Lluís Ansó, ciutadà honrat

Fa uns dies va morir Luís Ansó, mereixeria el títol de ciutadà honrat.  Els estaments oficials no li donaran perquè és un títol que ara no existeix, tot i que havia existit.
Per la gent que estimem Gallecs en Lluís Ansó era l’abanderat. No va parar mai en la defensa d’aquest espai. En la lluita per la defensa de Gallecs vam trobar moltes paparres, molta genteta, però el Lluís els ignorava, el camí el tenia clar. Va fer el camí amb moltes alegries però també amb alguna amargor.


lectures 689 lectures  comentaris Un comentari

Dijous, 24.9.2015. 13:02 h

La por, no, si us plau

Aquests que han introduït a la campanya del 27-S la por, no saben el què fan.

La por és el sentiment més estès i propiciat a la guerra i postguerra, ho recordeu? Servia per tenir la gent sota control.

La democràcia és, entre altres coses, llibertat de pensar, de decidir, d’opinar, de votar i està renyida amb tot allò que es relaciona amb al por.

No hem de tenir por a aquests exfranquistes i cavernosos perquè el que els espanta és perdre privilegis i sobretot la mamella de diners que surt de Catalunya.


lectures 1067 lectures  comentaris 3 comentaris

Dimarts, 4.11.2014. 09:50 h

Urnes i urpes

L’actitud del PP i en especial del President del govern d’Espanya sembla d’un altre planeta o selvàtica.
Per què treu les urpes el Rajoy? Els catalans no tenim por, no ens espantem a cops de Constitució o a esgarrapades del Tribunal Constitucional o a Consells de Ministres inquisidors. Estem acostumats a patir, però estem farts de pagar, de veure com els impostos que paguem van cap al govern de l’Estat i tornen engrunes. No cal insistir, ho sap tothom.
Ja fa temps que molts ens hem resignat a que no és possible entendre's amb el govern d’Espanya, després de provar-ho moltes vegades, perquè no volen diàleg, volen vassallatge, la història ho va repetint.


lectures 1110 lectures  comentaris Un comentari

publicitat

Dimecres, 16.4.2014. 12:15 h

Marca Espanya, molta caspa

El Ministre de l’Interior del Govern d’Espanya ha concedit, fa poc, la medalla d’or al mèrit policial amb caràcter honorífic a Nostra Senyora Maria Santíssima de l’Amor, una mare de Déu que està a Màlaga. No és broma és tal qual.

I no és la primera vegada, l’any 2012, ja es va concedir a la Verge del Pilar, patrona de la guàrdia civil, la Gran Creu de l’Ordre del Mèrit. Per què passa això? Per moltes raons, perquè tenim un govern a l’estat de dretes, caspós, incapaç de depurar la corrupció, que s’està carregant l’estat del benestar i és incapaç de donar solució a l’atur.


lectures 1289 lectures  comentaris 2 comentaris

perfil
RosaMartí logo rss Llicenciada en Ciències Químiques, Dret i Farmàcia, va ingressar al PSC l’any 1984, arribant a ser membre de l’executiva nacional i diputada al Parlament de Catalunya entre 1987 i 1995. Alcaldessa de Parets entre 1979 i 1990, des de l’any 2003 encapçala la candidatura alternativa Nova Opció per Parets (NOPP) amb la que és regidora i principal oposició del govern municipal.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo