• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dimarts, 20 de febrer de 2018 18:06 h

OriolLópez Mayolas

Divendres, 9.2.2018. 05:35 h

Rabassaires del segle XXI

Arribar a la República –ja proclamada pels nostres representants de manera democràtica- tindrà els seus costos. Després de plantar cara a l’Estat espanyol ara tenim les nostres institucions intervingudes, gent injustament a la presó o a l’espera de judicis polítics, o a l’exili. Però a vegades cal mirar enrere per entendre algunes coses i poder traçar alguns paral·lelismes.

Cal celebrar per diversos motius el llibre “República pagesa”, escrit per l’exalcaldessa de Mollet i exconsellera Montserrat Tura.


lectures 289 lectures  comentaris Un comentari

Divendres, 8.9.2017. 05:18 h

Votarem

El proper 1 d’octubre votarem. I ho farem amb normalitat. La societat catalana, madura i conscient, vol decidir sobre el seu futur polític de manera col·lectiva i democràtica. Tot i que hi ha qui no vol que es posin urnes i que intentaran impedir-ho, no hi ha absolutament res a fer davant d’una clara i majoritària voluntat de la societat catalana i també de la molletana per votar. L’Estat ja ha perdut la batalla: l’1 d’octubre serà un èxit i serem nosaltres qui decidirem el nostre futur com a poble.


lectures 1022 lectures  comentaris 2 comentaris

Dijous, 20.4.2017. 19:41 h

La Conxita Manils: una donassa molletana

El passat diumenge ens deixava la Conxita Manils i Mollet està de dol. Als seus 92 anys la Conxita feia un temps que no sortia de casa a causa del seu estat de salut, però és fàcil de recordar-la plena de vitalitat i valentia sempre estimant el seu poble.

La Conxita, nascuda el 1924, va viure la Guerra a Mollet, després va marxar al barri de Sants per retornar al seu poble per treballar a l’Ateneu. Era filla dels amos i entre 1960 i 1974 se’n va fer càrrec, convertint aquell cafè en un punt de trobada imprescindible en la foscor dels temps de la dictadura.


lectures 1757 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 11.11.2016. 05:13 h

Canvis

La nostra societat viu moments de transformació. De canvis que ens han de permetre avançar. I cal estar preparats per afrontar-los i per donar respostes col·lectives amb polítiques noves i amb visió de futur.
Europa i el món sencer estan en debat permanent de com afrontar crisis humanitàries, arribades de refugiats, de com redistribuir millor la riquesa mundial perquè ningú pateixi. La Unió Europea
–en una crisi permanent de valors perquè no sap fer concordar el compliment dels drets humans a les seves fronteres amb les polítiques que ha de aplicar– és massa a prop de caure en mans de populismes i extremismes que res de bo ens aportaran.


lectures 1067 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 17.9.2015. 19:55 h

Junts per fer un país nou

Les eleccions al Parlament de Catalunya del proper dia 27 de setembre seran crucials per a la història del nostre país. Aquell dia ens juguem bona part del nostre futur col·lectiu. El caràcter plebiscitari (de sí o no a la independència) és pràcticament acceptat de facto per totes les part que concorren a aquests comicis. Hem arribat fins aquí perquè totes -absolutament totes- les propostes d’encaix dels catalans a l’Estat espanyol, així com totes les propostes de fer un referèndum vinculant ens han estat denegades.


lectures 853 lectures  comentaris Un comentari

perfil
OriolLópez Mayolas logo rss Nascut a Mollet l’any 1978 i llicenciat en Filologia Catalana, milita a ERC des de 2003 i és regidor de l’Ajuntament de Mollet per Ara Mollet-ERC des de l’any 2009. Està molt vinculat al món de l'associacionisme i ha col·laborat amb entitats locals com El Casal, La Gallineta o la CAL.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo