• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dijous, 21 de setembre de 2017 12:20 h

OriolFort

Divendres, 21.4.2017. 05:23 h

Bach

Haig de reconèixer, des de l’agnosticisme, que per Setmana Santa tinc dues debilitats: pel·lícules més o menys bíbliques com Ben-Hur, o sobre el Crist més humà com L’Evangeli segons Sant Mateu, de Pier Paolo Pasolini;  i obres musicals com rèquiems, cantates o oratoris, destacant La Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach. Aquest any l’he dedicat a la versió del Cor i Orquestra de Gent dirigits per Phillip Herreweghe, que tenim l’enorme sort de poder trobar a Youtube.


lectures 1602 lectures  comentaris 2 comentaris

Dimecres, 22.2.2017. 10:45 h

Confiança

Entre la manifestació del 10/7/2010, «Som una nació. Nosaltres decidim» i la de l’11/9/2012, «Catalunya, nou estat d’Europa», vam passar de voler decidir, a voler ser un estat independent. Dues posicions qualitativament ben diferents.
Aquest gran salt ens va trasbalsar tant que generà la mudança a l‘independentisme de CiU; la desfeta per tot el contrari d’UDC; el rebrot independència ja d’ERC; l’aparició de les CUP radicals en tot i per a tot; l’enfonsada del PSC per abandó del catalanisme progressista; el pas a valor testimonial d’IC; l’emersió dels Comuns/Podem a la recerca d’espais perduts o abandonats pel PSC i IC; la consolidació del PP —peti qui peti— i guanya Rajoy; i la creixença de Ciutadans recollint engrunes d’arreu, que no és poc.


lectures 865 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 23.1.2017. 10:45 h

Segur?

Què sustenta una democràcia? La participació ciutadana, directa o indirecta, en l’elaboració de les lleis, i el seu compliment. Fins quan són vàlides aquestes lleis, en democràcia? Fins que són canviades mitjançant els procediments que democràticament, directa o indirectament, ens hem dotat. Qui diu lleis, diu governs.
Acceptat això –suposo–, què hem de fer quan una norma la considerem injusta, perjudicial? Intentar que sigui modificada d’acord amb els procediments que democràticament ens hem dotat.


lectures 465 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 28.12.2016. 10:44 h

Futurial

Segons he pogut veure, aquesta paraula, futurial, no existeix, però no en trobo una altra que m’agradi per a dir el que vull dir. No deu ser dolent fer servir —així, entre amics— artefactes lingüístics d’arrels nostrades.

Vet aquí el meu futurial (relació de desitjos molt sentits per a un futur com més immediat millor).

1. Que desaparegui el desamor (inhumanament humà: inhumà)
2. Que ens repartim el treball i els aliments i l’educació i l’habitatge i la salut i totes les riqueses materials i immaterials d’aquesta única Terra (perquè n’hi ha per a tothom)
3.


lectures 361 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dimecres, 30.11.2016. 10:43 h

Futbolist@s

Fa ben poc, he descobert el futbol professional o semi, practicat per dones. Ha estat una descoberta fascinant futbolísticament i sociològica.

Pot ser que persones vigilants de les pureses sòcio-culturals considerin que fer un article sobre això és una fotesa, una ximpleria. M’és molt ben igual; només els demano que continuïn llegint i que s’ho pensin.

Les nenes no saben jugar a futbol; si les deixem jugar només molestaran; cauen amb qualsevol cop i ploren; no xuten bé ni fort; no saben què fer amb la pilota; no saben passar-la; corren poc.


lectures 238 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
OriolFort logo rss Graduat en Humanitats i Gestor cultural. Director del Centre d'Estudis Molletans (CEM)


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo