• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:38 h

OriolFort

Divendres, 3.11.2017. 06:06 h

Remuntada!

Tots Sants. Catalunya intervinguda i forçada a no somiar. Govern i Mesa del Parlament citats a declarar a Madrid cruelment acusats de delictes que poden comportar penes aberrants.

 

Ens hem fet molt mal perquè s’han comès molts errors. No tenir en compte ni la força rabiosa del nacionalisme espanyol ni la manca de suports internacionals.


lectures 313 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 6.10.2017. 05:11 h

Ambrós

Les deu de la nit del dia 3. Se’m fa difícil concentrar-me per a repassar aquest text. El que escrigui sobre el que ens està passant pot no tenir cap sentit quan ho llegiu. I no és moment de tractar de quimeres, vist tot el que hem viscut des que la repressió de l’estat esdevingué enorme violència jurídica i policial, ja fa unes setmanes.
Aquests dies, el cor i l’estómac s’han revoltat; l’un té pressa, l’altre s’encongeix. I el cervell demana, ansiós, més fluid sanguini per poder assimilar tantes vivències.


lectures 616 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 27.9.2017. 19:52 h

Drets / Dret

Una de les finalitats del Dret és reconèixer i preservar les llibertats. Catalunya es mou entre uns drets intrínsecs a les nacions –entre ells el dret a ser– , i un Dret –català, espanyol i internacional– que no ens reconeix els nostres drets.

 

Més enllà d’interpretacions generosíssimes, això és així atès que de la legalitat catalana, espanyola i internacional se’n fa, majoritàriament, una interpretació condicionada, reaccionaria i restrictiva que comporta que Catalunya –i altres nacions del món– no puguin, lliurement, decidir el seu futur: autodeterminar-se.


lectures 807 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 21.4.2017. 05:23 h

Bach

Haig de reconèixer, des de l’agnosticisme, que per Setmana Santa tinc dues debilitats: pel·lícules més o menys bíbliques com Ben-Hur, o sobre el Crist més humà com L’Evangeli segons Sant Mateu, de Pier Paolo Pasolini;  i obres musicals com rèquiems, cantates o oratoris, destacant La Passió segons Sant Mateu, de Johann Sebastian Bach. Aquest any l’he dedicat a la versió del Cor i Orquestra de Gent dirigits per Phillip Herreweghe, que tenim l’enorme sort de poder trobar a Youtube.


lectures 1792 lectures  comentaris 2 comentaris

publicitat

Dimecres, 22.2.2017. 10:45 h

Confiança

Entre la manifestació del 10/7/2010, «Som una nació. Nosaltres decidim» i la de l’11/9/2012, «Catalunya, nou estat d’Europa», vam passar de voler decidir, a voler ser un estat independent. Dues posicions qualitativament ben diferents.
Aquest gran salt ens va trasbalsar tant que generà la mudança a l‘independentisme de CiU; la desfeta per tot el contrari d’UDC; el rebrot independència ja d’ERC; l’aparició de les CUP radicals en tot i per a tot; l’enfonsada del PSC per abandó del catalanisme progressista; el pas a valor testimonial d’IC; l’emersió dels Comuns/Podem a la recerca d’espais perduts o abandonats pel PSC i IC; la consolidació del PP —peti qui peti— i guanya Rajoy; i la creixença de Ciutadans recollint engrunes d’arreu, que no és poc.


lectures 1008 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
OriolFort logo rss Graduat en Humanitats i Gestor cultural. Director del Centre d'Estudis Molletans (CEM)


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo