• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:05 h

MontserratTura

Dijous, 25.5.2017. 06:13 h

A voltes amb la justícia

Granollers té un Palau de Justícia obra dels arquitectes Joan Margarit i Carles Buxadé construït en un solar difícil amb dotze metres de desnivell però la col·laboració de l’ajuntament d’aquella ciutat i el Departament de Justícia de la Generalitat van fer possible salvar aquell desnivell i molts altres problemes que un projecte d’aquestes característiques comporta.

Durant uns anys, Mollet tenia l’esperit i la inquietud de voler ser capital del Baix Vallès i la millora de la capital oficial del Vallès, esperonava a la segona ciutat a voler assemblar-s’hi, a aspirar –legítimament- a tenir serveis de qualitat similar o proporcionada a la mida de les dues ciutats que en alguns moments va estar frec a frec.


lectures 1716 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 6.5.2016. 06:33 h

Perspectives d'una sentència

Parlar a bastament de planificació territorial i de política urbanística en un article és impossible, però voldria fer uns apunts sobre la situació creada a Mollet arran d’un recurs presentat pels promotors d’operacions immobiliàries de Can Prat i la resolució del Tribunal Suprem. Són apunts des de diverses perspectives.

Perspectiva processal
Hi ha un debat somort, sense propostes serioses que el resolguin, que fa referència a la naturalesa del recurs de cassació davant del Tribunal Suprem i si aquest pot revisar tots els aspectes continguts en un procés judicial o només els de caràcter processal.


lectures 1580 lectures  comentaris 2 comentaris

Divendres, 4.12.2015. 07:00 h

La Justícia es mereix un palau

La definició de masia catalana estàndard consisteix en una edificació rectangular (....) amb teulada a dues vessants de teules àrabs i carener perpendicular a la façana. Teules i masies han establert des de temps molt reculat una relació inseparable. Relació que per raons econòmiques s’ha trencat, espero que temporalment, a Can Pantiquet i Can Flaquer, edificis que algun dia no massa llunyà ens haurien d’ensenyar detalls del nostre passat agrícola.

Puc entendre una decisió de conservació circumstancial, conjuntural, sempre que no signifiqui el retorn a la cultura del pedaç.


lectures 766 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 7.3.2014. 06:50 h

Derogar la llei del sòl

Hi ha poques polítiques que condicionin tant la vida de les persones com la urbanística, per això els usos que havia de tenir un triangle en bona part no urbanitzable que ara coneixem com La Vinyota va ser abastament debatut en el tombant de segle. Ara que en bona part ja és una realitat resulta més fàcil entendre que calia donar sortida als carrers i la zona comercial del barri de la Riera Seca, que calia regularitzar l’Escola Sant Vicenç i preveure la nova escola de Cal Músic, que havíem d’aconseguir un accés a la Casilla adient, una reserva de terreny per un IES, una comissaria de Mossos d’Esquadra, una residència per a disminuïts i uns habitatges accessibles a les rendes dels joves d’una ciutat com Mollet.


lectures 1710 lectures  comentaris 6 comentaris

publicitat

Divendres, 28.6.2013. 17:22 h

D'una conversa en un marge i d'uns mots prestats

Aquesta setmana hem escoltat com Ester Safont renunciava a la condició de regidora de l’Ajuntament de la nostra ciutat després de 10 anys en diferents responsabilitats en el guiatge del pas dels dies de la vida col·lectiva.

Ha tingut importants responsabilitats en el planejament i la disciplina urbanística, en medi ambient i en obres públiques, però d’aquesta etapa en guardarem més un record de com va exercir la seves responsabilitats que de les responsabilitats mateixes. I no és poca cosa en l’etapa de pèrdua de confiança en els que exerceixen o hem exercit responsabilitats governamentals, perquè Ester Safont deixa un bon record en la seva acceptació de la pluralitat d’opinions i d’opcions, en la forma de com exercir comandament, en l’ús auster i humil dels atributs del seu càrrec, amb la relació planera amb els que som els seus conciutadans i conciutadanes.


lectures 1406 lectures  comentaris Un comentari

perfil
MontserratTura logo rss Filla de Cal Pinyonaire de Mollet, va ser alcaldessa de la seva ciutat entre 1987 i 2003, quan va deixar el ceptre de batlle per entrar al govern de la Generalitat de la mà del llavors president Pasqual Maragall. Ha estat consellera d'Interior i de Justícia, i diputada al Parlament de Catalunya entre 1995 i 2011. Actualment treballa a l’Hospital de Palamós.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo