• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:22 h

MonserratSanmartí

Dilluns, 3.11.2014. 13:26 h

Un altre cop la B-500

Darrerament ha estat notícia l'atropellament d'una veïna de Sant Fost a l'encreuament de la B-500 amb el carrer Sant Isidre.
Dissortadament, no és el primer cop que en aquest punt es produeixen accidents i és sabut que una reivindicació històrica dels santfostencs és el desviament de la B-500, i fa més de 30 anys que ho demanem als successius governs de la Generalitat.
Anys i panys reclamant la variant, però quan no eren les divergències sobre on situar-la, eren els desacords sobre el tipus de via.


lectures 1071 lectures  comentaris Un comentari

Dimarts, 28.5.2013. 12:02 h

Sobre estabilitat pressupostària, endeutament i estat del benestar

Amb la reforma exprés de la Constitució (agost 2011) s’obria el camí. Tot seguit, amb l’aprovació de la Llei Orgànica d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, el 2012, els objectius d’aquestes mesures i el seu abast es fan més evidents cada dia, tant en l’aspecte de la vida quotidiana de les famílies, com el dia a dia d’un Ajuntament com el de Sant Fost de Campsentelles.
Ara tenim sobre la taula l’avantprojecte de Llei de racionalització i sostenibilitat local, que, amb l’excusa d’evitar duplicats i clarificar les competències, es carrega definitivament el principi d’autonomia financera i situa els ajuntaments, l’administració més propera als ciutadans i més implicada en la prestació de serveis públics, en una situació cada cop més insostenible.


lectures 1927 lectures  comentaris Un comentari

Divendres, 19.10.2012. 07:00 h

Les contribucions del polígon, un acord històric després d'onze anys

L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès han arribat a un acord que considerem històric, perquè posa punt i final a una situació de conflicte que s’arrossegava des de fa 11 anys. Parlem de l’expedient de contribucions especials per les obres d’urbanització de la Zona Industrial.
El govern municipal i els contribuents del polígon industrial hem coincidit en valorar que el millor per a tots plegats és evitar els riscos que podrien derivar d’hipotètiques sentències que ningú pot assegurar amb certesa a qui donarien la raó.


lectures 1400 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.3.2012. 06:50 h

Fem Sant Fost

Quan decideixes dedicar-te a la política local no t’imagines ni de bon tros tot el que comporta (aprenentatge, problemes, decisions...) i, per altra banda, no ets del tot conscient que formes part de la història del teu poble, i que això compensa els maldecaps de cada dia.
Al darrer Ple municipal, vaig poder sentir aquesta sensació gratificant: vam aprovar el Pressupost 2012 sense cap vot en contra. Fou un resultat històric en matèria de pressupostos a Sant Fost, que suposa la culminació exitosa de la tasca de l’equip de govern.


lectures 1539 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 20.1.2012. 13:23 h

Decidir amb criteri

Voldria començar aquestes línies desitjant a tothom un bon any 2012. Un any que hem d’encarar amb força i il·lusió per complir els nostres objectius. Aprofito també per felicitar especialment els veïns i veïnes de Sant Fost perquè contínuament em demostren la seva empenta i la seva companyia. Sense anar més lluny, totes les activitats d’aquest Nadal, moltes d’elles organitzades per entitats i per gent implicada, han comptat amb una gran afluència de públic. A tots ells, el meu reconeixement.


lectures 1396 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
MonserratSanmartí logo rss Nascuda a Barcelona l’any 1968, és administrativa comptable i ha estat cap de compres, vendes, exportació i comptabilitat. Membre fundacional de TV Sant Fost i col·laboradora de Ràdio Sant Fost. Regidora des del 1999, va entrar al govern al 2002 i és alcaldessa des del 2008 amb Independents Units per Sant Fost.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo