• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:29 h

MireiaDionisio

Dijous, 28.1.2016. 18:49 h

Bàndols, mocions de censura o propostes?

Que Canviem Mollet, felicités la Festa Major d’Hivern parlant de bàndols, és ben bé la clara mostra de quin tipus de política estem tenint últimament al nostre Ajuntament.
Des del mes de juliol passat, els socialistes vàrem entomar, de nou, el govern de la ciutat, però aquest cop els resultats electorals van demanar que s’obrís un nou moment de diàleg i de consensos. Han passat 7 mesos des de llavors, i en nom del govern socialista, m’agradaria fer un balanç, de com ho veiem i que opinem.


lectures 1217 lectures  comentaris 2 comentaris

Dijous, 30.7.2015. 18:31 h

La política també ha de ser valentia

Ha passat una mica més d’un mes des que el grup municipal socialista, com a  govern de la ciutat, vam començar a caminar per un nou camí ple de reptes, il·lusions i oportunitats, en què la paraula “consens” prenia un pes motivador i enriquidor.

Des de llavors, i com no podia ser d’una altra manera, no hem parat de prendre mesures. Mesures que potser no han tingut un pes gaire important a la premsa, però de les quals nosaltres ens sentim plenament orgullosos, perquè són la nostra senya d’identitat:

-Que cap nen o nena de Mollet, amb risc d’exclusió per la situació econòmica de la seva família, es quedi sense menjar aquest estiu, tot i les vacances escolars.


lectures 764 lectures  comentaris Cap comentari

Dimarts, 4.11.2014. 18:04 h

De Moledo a Mollet

Que Mollet ha anat evolucionant al llarg dels anys és una evidència. No té res a veure la nostra ciutat d’avui amb aquella que alguns només hem vist en fotos; i amb aquella que va acollir a molts dels nostres pares al voltant dels anys 60. El gris ha anat deixant pas al verd, i la CAPITALITAT en serveis ja és una realitat en majúscula.

Els jutjats, el nou Hospital, el centre Socio-Sanitari, la proper nova oficina de la Tresoreria de la Seguretat Social, Gallecs, i grans empreses multinacionals líders en el seus sectors com Marcilla, Merck, Euromed, etc.


lectures 899 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 6.6.2014. 11:20 h

Cap habitatge buit

Pas a pas és com es fa el camí, tot i que de vegades sapiguem que arribar a l’objectiu final o a la meta del trajecte, no serà ni ràpid ni senzill.
El passat mes de maig vam fer un pas més per aconseguir un propòsit clar que s’escriu amb poques paraules, però que té un gran contingut i una gran implicació social: que no existeixin habitatges desocupats, i que tota família tingui un sostre que pugui  convertir en una llar.
És per això, i amb aquest pensament de fons, que l’alcalde de Mollet del Vallès juntament amb CatalunyaCaixa van signar un conveni, en el qual l’entitat financera es compromet a posar en lloguer social habitatges buits que hi hagi a la nostra ciutat.


lectures 1016 lectures  comentaris Un comentari

publicitat

perfil
MireiaDionisio logo rss Portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Mollet. Regidora de Gestió i Disciplina Urbanística, Obres i Planejament Urbanístic, Habitatge i Indústria de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Va néixer i viu a Mollet del Vallès. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És treballadora de l'Administració local.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo