• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:27 h

MercèFreiria

Dijous, 5.1.2017. 11:10 h

Clàusula sòl: com recuperar els diners

Una vegada més, ha estat la justícia europea qui ha hagut d’actuar en defensa dels soferts consumidors i usuaris de banca de l’Estat espanyol. I ho ha fet amb contundència.

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha dictat una importantíssima sentència que condemna les entitats financeres a retornar tots els diners obtinguts mitjançant la polèmica clàusula sòl que bancs i caixes van incloure en centenars de milers de préstecs hipotecaris per tal que els seus clients no es poguessin beneficiar de les baixades de l’Euribor.


lectures 843 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 25.11.2016. 05:05 h

Les preguntes del 25-N

L'any 2015, el darrer amb dades estadístiques oficials, es van registrar un 2% més de casos de violència de gènere que no pas al 2014, revertint la tendència lleugerament a la baixa dels darrers cinc anys. Si aquest increment resulta, en si mateix, preocupant, encara ho és més constatar que en el segment de població corresponent als menors de 18 anys, l’increment supera aquest percentatge global i es situa en un alarmant 10%.
Cal una reflexió profunda sobre el fet que, lluny d’avançar cap a l’eradicació definitiva d’uns comportaments que neguen a la dona la seva  dignitat i la condició irrenunciable de plena dipositària de drets, són precisament els més joves, les persones que tenen a les seves mans el futur, les que segueixen perpetuant la barbàrie de la violència masclista.


lectures 1047 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 6.3.2013. 06:55 h

L'euríbor baixa, la meva hipoteca no

Quantes vegades heu llegit als diaris sobre la baixada de l’Euribor i l’abaratiment que aquest descens suposa per a les nostres hipoteques? I, quantes vegades heu comprovat que, tot i això, la quota mensual de la vostra hipoteca no es veu reduïda de la mateixa manera?
Si el càlcul del pagament que hem de fer es realitza prenent un índex de referència (en la majoria del casos l’Euríbor), i afegint un diferencial que es va acordar en el moment de signar la hipoteca, com és possible que l’euríbor baixi però els nostres pagaments, en canvi, no ho facin?
La resposta a totes aquestes preguntes té un nom: clàusula sòl.


lectures 1624 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
MercèFreiria logo rss Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Dret Civil. Advocada i sòcia del Col·lectiu Ronda, una cooperativa dedicada a l’exercici del Dret i l’assessorament a entitats d’economia social.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo