• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dilluns, 19 de març de 2018 02:18 h

MarinaEscribano

Dilluns, 4.12.2017. 12:10 h

El millor premi

Des de fa un temps, no deixen d’arribar-nos premis, distincions i reconeixements a Mollet. Quin goig! L’Ajuntament de Mollet ja no té vitrina per tantes condecoracions. Ni pàgines de premsa, ni espai als discursos per tots aquests elogis.

Alguns n’estem tips que mentre repetidament sentim que Mollet és: “una de les ciutats de Catalunya més transparents”,“segona millor en administració electrònica”, líders en creació d’ocupació al Vallès, Quatre flors d’Honor de Vil·la florida o Ciutat Europea de l’esport, etc.


lectures 863 lectures  comentaris Un comentari

Divendres, 23.12.2016. 11:39 h

Pressupost 2017: oportunitat perduda

Ara és l’hora dels ajuntaments valents i del canvi. La crisi no ha acabat, i menys els seus efectes devastadors. Davant d’això tenim municipis amb pocs recursos per fer front a les necessitats de veïns i veïnes.

Si bé és des d’altres administracions que cal implantar la renda garantida de ciutadania o posar recursos per a la Llei d’emergència habitacional i pobresa energètica, és l’Ajuntament qui té a les seves mans la capacitat de liderar cap a què volem que sigui Mollet.


lectures 864 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 7.3.2014. 05:52 h

'Superwomans' i més

La celebració d’un Dia de la Dona fa pensar de quina manera estan les coses, que cal posar data al calendari per alçar la veu i donar un toc d’alerta. Una data perquè qui encara no ho sàpiga, tingui l’ocasió de saber que la igualtat entre homes i dones encara no és plena. Que si no ho era fa temps, ara menys, perquè la crisi s’acarnissa amb tot, i amb les dones de manera més intensa: més atur femení, més dones en risc de pobresa, més desigualtat laboral…
Per aquell qui encara no ho cregui, la conciliació de la vida laboral i la vida familiar és una ficció que ens volen vendre, perquè no és real, i la jugada està muntada encara des d’un punt de vista masculí, i des d’un plantejament d’haver de decidir: ser mare, tenir família i cuidar-te’n i dedicar-hi temps, o ser emprenedora, tenir carrera professional, fer-te camí en la investigació… Ei, i dones valentes i perseverants ho van aconseguint, a base d’esforç i amb súper poders ho anem aconseguint, sent una mica superwomans, que en dic jo, perquè ens entenguem, i perquè ho veig cada dia, dones de totes les procedències i totes les edats, que lluiten cada dia, amb les petites coses i amb les grans.


lectures 2343 lectures  comentaris Un comentari

Dilluns, 23.9.2013. 16:49 h

Sobre el conflicte

En primer lloc, neix el conflicte. Sovint de diferències d’opinió, o d’una mala gestió. Ja hi és, ja hi ha dos o més parts. I el més immediat a fer és solucionar-lo perquè no vagi a més.
La solució d’un conflicte requereix implicació de totes les parts que s’hi troben. Requereix diàleg, mediació, compromís, pedagogia.
En el conflicte sorgit abans de l’estiu entre la comunitat musulmana Al-Huda i l’Ajuntament de Mollet, per la instal·lació d’un centre de culte musulmà al barri de l’estació de França,  les coses s’han fet saltant-se del tot el manual bàsic del “com mantenir la calma”, i sobretot fent allò que està expressament desaconsellat: ventilar declaracions incendiàries des d’un bon principi, per part de l’Alcalde, atiar el conflicte, posicionar deliberadament alguns veïns contra certes opinions, falta de transparència cap als membres de l’oposició;  i d’altra banda, dur el conflicte al carrer, implicant a tota la ciutat, que ha vist com durant mesos, es manté un pols, i no s’albira com acabarà tot plegat.


lectures 2281 lectures  comentaris 14 comentaris

publicitat

Divendres, 14.6.2013. 06:31 h

Tuareg som i serem

Enguany celebrem els 40 anys de l’Esplai Tuareg. Es va fundar el 1973, encara en la dictadura, i fou possible fer-ho dins el paraigües dels amics de l’ONU, i passats els anys, es convertí en l’Associació Juvenil Esplai Tuareg.
Fa 40 anys que un grup de joves van decidir posar en marxa un espai on infants i joves es poguessin trobar per compartir, conèixer, passar el temps de lleure d’una manera diferent, basat en els valors de la tolerància, el respecte, el coneixement i estima de la natura, la coeducació; a partir del joc, la cançó, l’excursionisme.


lectures 1993 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
MarinaEscribano logo rss Molletana nascuda l’any 1970, és llicenciada en Ciències Polítiques i treballadora a l’administració pública. Vinculada al món del teatre, és regidora portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mollet.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo