• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:31 h

MarinaEscribano

Divendres, 23.12.2016. 11:39 h

Pressupost 2017: oportunitat perduda

Ara és l’hora dels ajuntaments valents i del canvi. La crisi no ha acabat, i menys els seus efectes devastadors. Davant d’això tenim municipis amb pocs recursos per fer front a les necessitats de veïns i veïnes.

Si bé és des d’altres administracions que cal implantar la renda garantida de ciutadania o posar recursos per a la Llei d’emergència habitacional i pobresa energètica, és l’Ajuntament qui té a les seves mans la capacitat de liderar cap a què volem que sigui Mollet.


lectures 734 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 7.3.2014. 05:52 h

'Superwomans' i més

La celebració d’un Dia de la Dona fa pensar de quina manera estan les coses, que cal posar data al calendari per alçar la veu i donar un toc d’alerta. Una data perquè qui encara no ho sàpiga, tingui l’ocasió de saber que la igualtat entre homes i dones encara no és plena. Que si no ho era fa temps, ara menys, perquè la crisi s’acarnissa amb tot, i amb les dones de manera més intensa: més atur femení, més dones en risc de pobresa, més desigualtat laboral…
Per aquell qui encara no ho cregui, la conciliació de la vida laboral i la vida familiar és una ficció que ens volen vendre, perquè no és real, i la jugada està muntada encara des d’un punt de vista masculí, i des d’un plantejament d’haver de decidir: ser mare, tenir família i cuidar-te’n i dedicar-hi temps, o ser emprenedora, tenir carrera professional, fer-te camí en la investigació… Ei, i dones valentes i perseverants ho van aconseguint, a base d’esforç i amb súper poders ho anem aconseguint, sent una mica superwomans, que en dic jo, perquè ens entenguem, i perquè ho veig cada dia, dones de totes les procedències i totes les edats, que lluiten cada dia, amb les petites coses i amb les grans.


lectures 2194 lectures  comentaris Un comentari

Dilluns, 23.9.2013. 16:49 h

Sobre el conflicte

En primer lloc, neix el conflicte. Sovint de diferències d’opinió, o d’una mala gestió. Ja hi és, ja hi ha dos o més parts. I el més immediat a fer és solucionar-lo perquè no vagi a més.
La solució d’un conflicte requereix implicació de totes les parts que s’hi troben. Requereix diàleg, mediació, compromís, pedagogia.
En el conflicte sorgit abans de l’estiu entre la comunitat musulmana Al-Huda i l’Ajuntament de Mollet, per la instal·lació d’un centre de culte musulmà al barri de l’estació de França,  les coses s’han fet saltant-se del tot el manual bàsic del “com mantenir la calma”, i sobretot fent allò que està expressament desaconsellat: ventilar declaracions incendiàries des d’un bon principi, per part de l’Alcalde, atiar el conflicte, posicionar deliberadament alguns veïns contra certes opinions, falta de transparència cap als membres de l’oposició;  i d’altra banda, dur el conflicte al carrer, implicant a tota la ciutat, que ha vist com durant mesos, es manté un pols, i no s’albira com acabarà tot plegat.


lectures 2082 lectures  comentaris 14 comentaris

Divendres, 14.6.2013. 06:31 h

Tuareg som i serem

Enguany celebrem els 40 anys de l’Esplai Tuareg. Es va fundar el 1973, encara en la dictadura, i fou possible fer-ho dins el paraigües dels amics de l’ONU, i passats els anys, es convertí en l’Associació Juvenil Esplai Tuareg.
Fa 40 anys que un grup de joves van decidir posar en marxa un espai on infants i joves es poguessin trobar per compartir, conèixer, passar el temps de lleure d’una manera diferent, basat en els valors de la tolerància, el respecte, el coneixement i estima de la natura, la coeducació; a partir del joc, la cançó, l’excursionisme.


lectures 1845 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dimecres, 10.4.2013. 19:49 h

Per un procés constituent cap a la III República

Enguany, commemorem el 82è aniversari de la proclamació de la II República. Els valors propugnats per la constitució republicana de 1931 i les fites assolides en aquells anys, continuen sent un element d’estímul per a tots nosaltres.

Avui més que mai, podem veure que la Monarquia no ens porta enlloc: corrupció, privilegis, evasió de capitals, imputacions penals, etc. són els elements d’actualitat en relació a la família real. El model de monarquia està absolutament desgastat i s’afegeix una imparable pèrdua de legitimitat.


lectures 1385 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
MarinaEscribano logo rss Molletana nascuda l’any 1970, és llicenciada en Ciències Polítiques i treballadora a l’administració pública. Vinculada al món del teatre, és regidora portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mollet.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo