• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:23 h

JudithVizcarra

Divendres, 3.2.2017. 11:05 h

Valuós Síndic

El Síndic Personer té l’avantatge de ser de les persones més ben informades del pols de la ciutat, del que passa realment, sense demagògies, sense els protocols i burocràcies de la gent enfilada més amunt, des del govern.

A un síndic s’apropa el ciutadà que no ha tingut resposta d’un ajuntament o no la considera justa. El criteri i perfil personal d’un síndic de cap manera pot ser la d’un funcionari que recull amb la fredor de la distància el problema d’aquella persona.


lectures 902 lectures  comentaris Cap comentari

Dimarts, 2.2.2016. 17:32 h

Bescansa i la naturalesa

La imatge de Bescansa alimentant el seu nadó ens quedarà present en el nostre imaginari, educat, per cert, en la correcció i les formes. Entenc que Bescansa ha actuat amb la naturalitat del moment, tenint en compte com tota mare el ritme d’alimentació del seu fill i alhora, tenint també el cap centrat en la feina al Congrés. Premeditat o no, estem davant de la performance més alliçonadora que des de fa anys veiem en un espai on es fa política, el Congrés, on sovint els polítics viuen molt allunyats de la realitat i els problemes més essencials dels ciutadans, en aquest cas de les dones.


lectures 877 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 27.11.2015. 06:57 h

Violència vers les dones

El 25 de novembre es commemora el Dia contra la Violència vers les Dones, en honor a les tres germanes Mirabal, activistes de la República Dominicana i que van ésser assassinades el 1960 per la dictadura de Rafael Trillo.

En l’etapa dels anys 70 i 80, algunes feministes deien “el principal enemic de les dones no és el desconegut que ens espera en una cantonada a les fosques, l’enemic potencial és al marit, la parella, el company, el fill o el pare¨.

La violència de gènere inclou, violacions, prostitució forçada, explotació laboral, avortament selectiu per sexe, violència física i sexual contra les prostitutes, infanticidi femení, ablació del clítoris, tràfic de dones, violacions en períodes de guerra, assetjament en organitzacions masculines com els exèrcits, i atacs a qualsevol forma d’homosexualitat.


lectures 647 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.10.2015. 08:38 h

Cultura artística?

El concepte dels Drets Culturals, comença a les Nacions Unides en el 1945. La inversió en cultura, però, no t’he un efecte inmediat. La cultura és la consciència de qui som i on volem arribar. La cultura està lligada a les societats del benestar;  sistemàticament ens activa l’esperit crític. Com més cultura té una societat, més posibilitats té de ser lliure i justa.

Malgrat trobem un consens en aquestes afirmacions, s’intueix en aquests últims temps, uns signes de retrocés.


lectures 533 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dimecres, 11.3.2015. 18:45 h

La nostra sang

El projecte La nostra sang és una excusa per tal de provocar reflexions gens còmodes sobre les mancances que les diverses societats humanes han tingut i encara tenen pel que fa a les necessitats de les dones.

La nostra sang, neix com un projecte obert amb la intenció de fer parlar, investigar i, finalment, normalitzar un fet arrelat en les dones de tots els segles i, òbviament, en les dones que vivim en el present.

Sense la nostra sang menstrual no podríem donar vida.


lectures 865 lectures  comentaris Un comentari

perfil
JudithVizcarra logo rss Fotògrafa molletana


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo