• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:36 h

JosepTorrecillas

Dimecres, 23.12.2015. 18:38 h

Conseqüències de les eleccions del 20-D

S’ha acabat el cicle electoral d’aquest any 2015, que va començar amb les eleccions municipals el passat mes de maig, desprès les eleccions autonòmiques el 27-S, i ara amb les eleccions generals celebrades aquest diumenge  20 de desembre.

Algunes reflexions sobre els resultats del 20-D. En primer lloc, es pot dir que el bipartidisme està tocat de mort. Els dos grans partits, PP i PSOE conjuntament, han perdut més de 5 milions de vots i 83 diputats/des respecte al 2011, sent el PP el què més ha perdut 63 diputats.


lectures 510 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 2.7.2014. 16:39 h

La reforma fiscal del govern

El passat 20 de juny el Consell de Ministres aprovava els 4 avantprojectes de llei que configuren la reforma fiscal. Preveu una reducció ingressos entre 6.000 i 9.000 milions d’ euros.
Aquesta suposada reforma fiscal es fa en un context de deteriorament de les condicions de vida de la ciutadania des de l’inici de la crisi. La societat espanyola i catalana s’empobreix per la caiguda de les rendes i l’augment de la desigualtat en el seu repartiment, amb l’enfonsament de les rendes més baixes i les retallades en les polítiques de protecció social.


lectures 713 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 28.2.2014. 14:54 h

El canvi a Europa comença el 25 de març

Fa uns anys vaig tenir l’oportunitat de visitar la ciutat de Sant Petesburg abans coneguda com a Leningrado, la segona ciutat més gran de la Federació Russa amb més de cinc milions d’habitants.   
Rússia com abans Sud-àfrica i altres països el Fons Monetari Internacional (FMI) havia aplicat mesures econòmiques de xoc , el què ells anomenant les reformes necessàries, per augmentar la competitivitat i el creixement econòmic com a pilar per sortir de la crisi. Mesures que han comportat allà on s’han aplicat majors desigualtats socials i més pobresa.


lectures 692 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 22.11.2013. 06:02 h

Pressupostos i model de país

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha presentat la proposta de pressupostos per a l’any 2014. Aquests es podrien resumir: venda de patrimoni, privatitzacions, menys despesa social (per molt que diguin el contrari) i menys inversions. Difícilment així aixecarem el país.
Els pressupostos mai són unes xifres neutres, aquestes expressen objectius i prioritats dels qui tenen la responsabilitat de governar, ja sigui un municipi o un país. Els pressupostos que presenta el Govern de CIU s’han basat, un cop més,  en l’austeritat i com a conseqüència d’això es mantenen les retallades aprimant encara més el nostre estat del Benestar, beneficiant el sector privat ï afeblint els serveis públics en detriment de la ciutadania.


lectures 776 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 28.2.2013. 10:54 h

Crisi i corrupció. Regenerar el sistema

Queda ja lluny aquell període de bonança de l'economia espanyola que creixia per sobre la mitjana europea, malgrat aquell creixement no va resoldre les desigualtat  i tampoc va servir per millorar la distribució de la riquesa.
Un model que ens enlluernava fins i tot el president Zapatero ens parlava que estàvem en “lliga campions”, ens fèiem creure que érem els nous rics d'Europa. Un model que va augmentar de manera desaforada la construcció immobiliària amb una finalitat en molts casos especulativa.


lectures 933 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
JosepTorrecillas logo rss Nascut l’any 1954 a Mollet del Vallès, va començar militant al PSUC i va acabar sent un dels fundadors d’ICV. Va ser regidor de l’Ajuntament de Mollet entre 1979 i 2003 i conseller comarcal del 1987 al 2003. Membre de l’Executiva Nacional d’ICV des de l’any 1997, va coordinar la Sectorial Nacional d’Economia i Treball entre 2004 i 2012, i actualment és secretari d'Organització d’ICV del Vallès Oriental.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo