• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:23 h

JosepSerra

Divendres, 27.6.2014. 06:53 h

Criminalitzar

Jo sempre me’n fotia quan sentia parlar que som un país de pandereta. Us asseguro que a vegades he pensat que era per la meva negació amb aquest instrument musical. Però no, som un país per llogar-.hi cadires, però no pels concerts de pandereta sinó per la pena que fotem tots plegats empassant-nos tots els gripaus sense dir ni fava.

Criminalitzen els qui es passegen amb una bandera republicana, però no diuen res als qui ho fan amb una bandera pre-constitucional. Criminalitzen els captaires però no fan res per eradicar la gana.


lectures 829 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 2.4.2014. 05:55 h

Mal educats

Prepotents podria ser un altre títol. Ja fa temps que s’han perdut les formes, som l’ésser viu més destructor, menys respectuós i amb menys afecció pels de la mateixa espècie. Creem normes i ens les passem pel forro, us haureu fixat que molt poca gent fa servir els llums intermitents per avisar a la resta de conductors que fa un canvi en la seva marxa i que els cediu el pas en les incorporacions a les carreteres sembla que diguin ataqueu als qui van per la via preferent. Fem lleis i tot seguit apliquem una doble vara de mesurar, ric i amb possibles parlem-ne; proletari, garjola i després quan calgui ja en parlarem.


lectures 676 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 4.4.2014. 06:02 h

Il·legal

Quan hom es considera una barreja històrica de cultures i civilitzacions, a vegades li costa d’entendre el concepte il·legal. M’explicaré. Situem-nos només en un espai geogràfic concret: l’actual Catalunya, sense més. Fem una llambregada ràpida i veurem que en aquest territori hi han passat o s’hi ha establert diferents pobles; ibers, fenicis, grecs, romans, cartaginesos, visigots, francs...Hem sigut terra de pas i de frontera per anar cap al nord i també cap al sud. Som una gran barreja, sí; però amb un fort sentit d’identitat.


lectures 738 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 6.3.2014. 20:51 h

Expropiar

D'aquesta paraula el diccionari diu: espoliar, desposseir, confiscar. Són paraules dures perquè formin part de les gestions dels governs representants de tots els ciutadans, tinguin o no tinguin la tan mal entesa i antidemocràtica majoria absoluta. Les eleccions no són un festival mediocre on es va a guanyar mentint. De fet és lamentable que les males gestions polítiques no les paguin els polítics amb el seu patrimoni, perquè a la presó no hi van, exemples en tenim. Patètica la intervenció que ha emprat la demagògia per justificar el seu mal govern parlant d’habitatge social, de serveis i de places, només li faltava parlar de ponts i de rius com feien alguns populistes ineptes durant la república.


lectures 2103 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 14.2.2014. 12:14 h

Dictocràcia

Que la llei electoral està mal feta i que la llei d’Hont, que atribueix la representació i deixa sense representació molts ciutadans, és injusta, no en tinc cap dubte, i els representants d’ells mateixos (o sigui els governs) no tenen cap intenció de canviar cap de les dues coses. Fins ara em semblava que sí, que havíem aconseguit una democràcia després d’una dictadura, de fet hi vaig participar amb il·lusió, però va ser un miratge. No vam fer una ruptura amb el règim anterior i la situació s’està fent insostenible per a massa ciutadans de bona fe.


lectures 967 lectures  comentaris Cap comentari

12345...9>
perfil
JosepSerra logo rss Nascut a Mollet l’any 1954, és un escriptor de poesia, i mestre i director de l’Escola Les Llisses de Lliçà de Vall.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo