• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:24 h

JosepMonràs

Divendres, 3.2.2017. 11:06 h

Tot s’hi val per aconseguir el poder?

Hi ha coses, potser per la manera en què vaig ser educat, que no entenc ni entendré mai. No puc entendre aquelles persones que gaudeixen fent mal, que actuen moguts per odi i que estarien disposades a destruir qualsevol persona per arribar al poder.
En els més de vint anys que fa que tinc responsabilitats públiques, mai havia vist una cosa com la que vull explicar avui: un partit polític molletà ha intentat donar un cop d’estat a la ciutat, inventant, manipulant i mentint sobre uns fets succeïts ara fa 4 anys relacionats amb l’obertura d’una mesquita a la ciutat contrària a les normes urbanístiques.


lectures 914 lectures  comentaris Cap comentari

Dissabte, 24.12.2016. 09:47 h

Per a Mollet

El soroll no ens farà perdre l’objectiu de treballar per Mollet, com és la nostra obligació. Al govern de la ciutat tenim com a única bandera el benestar de tots els molletans i les molletanes. Em sento molt orgullós que, aquest any que acaba, haguem pogut aprovar una congelació de la factura fiscal per 5è any consecutiu, així com un pressupost per al 2017 clarament enfocat a donar suport a les famílies, a posar especial èmfasi en la generació d’ocupació, a donar suport a l’activitat econòmica i comercial de la ciutat, així com a millorar els nostres carrers i places.


lectures 1115 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 9.9.2016. 10:51 h

Per una Catalunya més justa, més solidària i amb més oportunitats per a tothom

Fa quaranta anys que es va poder celebrar la primera Diada de l’Onze de Setembre després de la Guerra Civil. Una manifestació on milers de persones van sortir al carrer demanant llibertat, amnistia, igualtat, democràcia... Tothom plegat per celebrar i reivindicar, sense importar les ideologies, ni els interessos partidistes. Una Diada on tots els presents sabien que, per sobre de tot, hi ha els drets i el benestar de les persones.
Novament la celebració de la Diada a Mollet es planteja com a unitària, una Diada que ens agermana sota la senyera i uns anhels compartits de seguir lluitant pels drets socials aconseguits, per la igualtat, la justícia i la llibertat.


lectures 917 lectures  comentaris Un comentari

Divendres, 3.6.2016. 18:14 h

Res, non verba

Aquesta cita en llatí reflecteix el que ha estat aquest primer any de mandat. Han estat 12 mesos plens de diàleg, consens i sobretot de fets, activitats i accions. A les eleccions de 2015, els ciutadans de Mollet, amb el vostre vot, em vàreu donar l’oportunitat, l’honor i la responsabilitat de tornar a dirigir el govern de la ciutat. Des del primer moment hem estat un govern de consens, transparent, en què per damunt de tot hi ha els molletans. Per a nosaltres, el que realment importa és Mollet.


lectures 741 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 14.4.2016. 11:05 h

85è aniversari de la Segona República

Són 85 anys els que han passat des que un 14 d’abril, de 1931, fos proclamada la II República. Són els anys que tenen molts dels nostres avis, persones que encara poden recordar, d’alguna manera, les accions del govern republicà, que van millorar la vida de la ciutadania, tot i que, malauradament, encara més deuen recordar la guerra civil, la tragèdia i el patiment que va significar, i les terribles repercussions de la postguerra.

La República encara la podem materialitzar en el testimoni de moltes persones i és per això que se’ns converteix en una realitat nostra i volguda: no és història a la qual només ens podem acostar des dels llibres o des de fotos o pel·lícules, sinó que és una història que podem compartir de manera real, amb la memòria i el relat humà.


lectures 811 lectures  comentaris Un comentari

12345...7>
perfil
JosepMonràs logo rss Nascut a Mollet l’any 1960, és llicenciat en Psicologia per la UAB i va exercir com a docent a l'escola de Sant Gervasi entre 1984 i 1992. Després d’haver estat regidor a l’Ajuntament de Mollet pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des de l’any 1991, fou escollit alcalde al 2004, i reelegit al 2007 i al 2010. Va ser responsable de l'àrea d'esports de la Diputació de Barcelona i membre de l'Executiva de Federació del PSC del Vallès Oriental.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo