• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:36 h

JosepGordi Serrat

Divendres, 4.3.2016. 11:57 h

Crònica d'un adéu

A principis del mes de febrer vaig presentar la meva renúncia al càrrec de regidor del grup municipal d’Ara Mollet-ERC-MES a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. L’únic motiu d’aquesta renúncia és que la meva dedicació com a professor i degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona em xucla tot el temps i, sobretot, totes les energies.

D’altra part, aquesta situació m’impedeix seguir l’elevat i necessari ritme de reunions i feina que la resta del grup municipal, és a dir, la Judith, el Manel, la Marta i l’Oriol, porta a terme i, com que no vull esdevenir un regidor florero que només assisteix al plens municipals; l’única solució és abandonar el meu lloc i que em substitueixi la persona que ocupava el número sis a la llista municipal, és a dir, en Pepe Amaya, a qui desitjo tota la sort del món.


lectures 524 lectures  comentaris 2 comentaris

Dijous, 14.11.2013. 06:49 h

Al bosc de Can Veire

Mesos enrere vaig fer pública la meva queixa, com a ciutadà, de que es permetés l’accés dels cotxes al bosc de can Veire, que és la massa forestal més gran de Gallecs.
Dilluns vaig tornar a trobar-me un cotxe aparcat a l’interior del bosc de can Veire. Com és possible? Doncs, senzillament, perquè un dels febles  pivots de fusta instal·lats per impedir l’accés als vehicles ha desaparegut i, en conseqüència no hi ha cap impediment a l’entrada d’un cotxe a l’interior del bosc.


lectures 1035 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 1.2.2013. 06:31 h

Cotxes als boscos de Gallecs

Aviat farà 10 anys que vaig deixar de ser càrrec electe de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Des de que vaig acabar aquesta etapa, vaig tenir el ferm propòsit de no manifestar cap opinió respecte de les actuacions municipals ja que penso que, a ser possible, cal respectar i ajudar fins i tot amb el silenci els polítics locals i no posar pals a les rodes.
Doncs ara penso que cal trencar aquest silenci. Per què? Avui, passejant per Gallecs, he vist dins del bosc de can Veire, que és la massa forestal més gran de Gallecs, un cotxe particular amb un remolc, aparcat.


lectures 1464 lectures  comentaris Un comentari

perfil
JosepGordi Serrat logo rss Molletà nascut l’any 1959, és professor de Geografia a la Universitat de Girona. Va ser director del Centre d'Estudis Molletans (CEM) i regidor d’Urbanisme i Medi Ambient de l’any 1999 al 2003 a l'Ajuntament de Mollet pel PSC. Ha publicat nombrosos llibres i articles sobre arbres, boscos i paisatges.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo