• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:22 h

JosepGarzón

Divendres, 23.12.2016. 11:40 h

La hipocresia del 'no' a tot

Els pressupostos que es porten a aprovació aquest dilluns al ple municipal són uns pressupostos pensats per als molletans i les molletanes, que han de facilitar l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball a la ciutat, que té una especial cura en donar protecció a les famílies més vulnerables, amb una important inversió pública per a la millora dels equipaments i de l’espai públic. Aquest pressupost incorpora propostes presentades per altres grups municipals, així com tots els acords de ple aprovats amb vinculació pressupostària.


lectures 778 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 13.3.2015. 06:48 h

Treball contra mentides

Hi ha una manera d’entendre la política que els ciutadans han condemnat enèrgicament. És aquella que té com a únic propòsit aconseguir el poder, deixant de banda les necessitats de la gent. La vella política es caracteritza per generar falses polèmiques, desqualificar les persones i no oferir ni una sola idea, tot i que això signifiqui menysprear la ciutat que aspira a representar.
És una llàstima que part de l’oposició de Mollet hagi decidit triar aquest camí, perquè una ciutat tan il·lusionant, tan capaç de crear oportunitats i tan disposada a lluitar pel seu futur com la nostra, és mereix molt més.


lectures 1195 lectures  comentaris 3 comentaris

Divendres, 31.10.2014. 06:43 h

Tres milions de raons

Les ordenances fiscals i preus públics aprovats en el darrer Ple de l’Ajuntament són un exemple més de com aquest govern municipal sintonitza amb les necessitats reals dels ciutadans i de que hi ha formes diferents d’afrontar situacions tant difícils com les que està vivint actualment la nostra societat. Només cal posar les persones en el centre de les decisions. I això és el ens ha portat a congelar, per segon any consecutiu, els impostos més comuns, com poden ser el de circulació, les taxes de l’aigua, de les escombraries, o l’IBI.


lectures 738 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 2.4.2014. 21:05 h

Amb Monràs, Mollet té futur

Els socialistes de Mollet acabem de cloure el procés per elegir el nostre candidat per a les eleccions municipals de 2015. Ho hem fet sense amagar res, de forma oberta i participativa al conjunt de militants i simpatitzants de la nostra formació, i el resultat ha estat un suport nítid i indiscutible al lideratge del nostre alcalde Josep Monràs.
Estem convençuts, i molt més ara que la situació és complicada, que no val mirar cap al cel on ocells i estels volen lluny de les persones; i sí de cara als ulls dels veïns i veïnes per sentir les seves dificultats, i treballar plegats per buscar solucions.


lectures 1022 lectures  comentaris 3 comentaris

publicitat

perfil
JosepGarzón logo rss Molletà nascut l’any 1960, és llicenciat en Dret i compta amb estudis de màster i postgrau sobre Empresa i Dret. Ocupa el càrrec de primer secretari de l’Agrupació local del PSC. Tinent d’Alcalde des de 1987 al consistori de Mollet, actualment exerceix de portaveu del grup municipal, primer tinent d’Alcalde i regidor coordinador de l’àrea de Serveis Generals.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo