• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:28 h

JosepCot

Dimarts, 2.10.2012. 18:13 h

Bravo valents!

Bravo, valents! És el crit que em va sortir de l’ànima, quan el Ple de l’Ajuntament de Mollet va aprovar la petició de celebrar un referèndum a tot el poble català sobre la independència.
Bravo, valents! Pels regidors d’ERC i de CiU que van presentar conjuntament la moció. Bravo, valents! Pels regidors d’ICV i d’EUiA que li van donar suport. Bravo, valents! Pels regidors del PSC-PSOE que, amb la seva abstenció, van fer possible l’aprovació de la moció.
Qui ho havia de dir el 25 d’abril de 2010, quan vam celebrar la consulta ciutadana a Mollet, amb tota mena d’entrebancs municipals, que 2 anys més tard seria el nostre Ajuntament qui la demanaria.


lectures 1963 lectures  comentaris Un comentari

Divendres, 7.9.2012. 06:48 h

Manifestació de la Diada

Aquest 11-S l’Assemblea Nacional Catalana ens convoca a la manifestació de Barcelona sota el lema Catalunya proper estat d’Europa. Necessitem que hi vagi molta gent per fer veure els partits polítics majoritaris que, des de la societat civil, els estem demanant que apostin clarament per la independència.  Volem que es convoquin eleccions anticipades, amb la reivindicació de l’estat propi en el programa electoral dels diferents partits polítics.

Amb una majoria de parlamentaris a favor de l’estat propi, podrem començar el procés de secessió d’Espanya, amb tota la legitimitat democràtica.


lectures 1654 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 12.3.2012. 12:57 h

Assemblea Nacional Catalana

Quan el 25 d’abril de 2010 vam organitzar a Mollet la Consulta ciutadana, ningú s’esperava que 3.211 molletans acudissin a les urnes per fer palès el seu dret a decidir, tenint en compte els entrebancs i amenaces que des de l’Ajuntament ens van fer. D’aquests vots, un 90,09% es van declarar obertament a favor de la independència. Vaig estar atent a les persones que hi participaven: hi havia votants de tots els partits des de CiU i ERC o ICV-EuA fins a votants socialistes o del PP que jo coneixia.


lectures 2495 lectures  comentaris 3 comentaris

perfil
JosepCot logo rss Nascut l’any 1954, és llicenciat en Ciències Químiques per la UB i director de l'IES Gallecs. En política, va ser cap de llista de l'Entesa per Mollet i el 2011 tancava la candidatura d'Ara Mollet-ERC. Actualment és coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Mollet.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo