• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:24 h

JordiTalarn

Divendres, 4.3.2016. 11:49 h

Difama, que alguna cosa queda

La legislatura passada, quan formàvem part del govern, era habitual trobar-nos amb un discurs constant en contra nostra. Era un discurs negatiu, acusador, moltes vegades sense gaire contingut i normalment sense massa justificació. Responia a l’estratègia aquella de “per intentar tombar els altres parla negativament d’ells, encara que t’ho hagis d’inventar, perquè alguna cosa queda”.

Aquesta legislatura, malgrat formar part de l’oposició, ens estem trobant amb una situació similar o, fins i tot, pitjor.


lectures 674 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 5.2.2015. 20:00 h

Transparència i proximitat

Les darreres setmanes, l’Ajuntament de Mollet ha rebut distincions per la qualitat de la informació que ofereix i per la seva administració electrònica. Al desembre, la Universitat Autònoma de Barcelona li atorgava el segell Infoparticip@, que reconeix la transparència i la qualitat de la informació pública dels municipis i, per una altra banda, el 22 de gener, l’Administració Oberta de la Generalitat reconeixia la nostra seu electrònica entre les quatre millors de Catalunya, per davant de ciutats més grans i amb més recursos com Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona.


lectures 780 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 14.3.2014. 07:00 h

Innovar per renovar

El passat 5 de març l’Ajuntament de Mollet i l’empresa Jazztel van signar un conveni per desplegar la fibra òptica a la ciutat. L’objectiu d’aquest acord és que a la tardor, com a mínim, un 75-80% de les llars molletanes tinguin accés a aquesta tecnologia. Aquesta iniciativa suposarà una inversió de més de 4 milions d’euros a Mollet i permetrà la generació de 80 llocs de treball.
La fibra òptica permetrà desenvolupar i implantar serveis i continguts que en les xarxes actuals basades en fils de coure serien impossibles.


lectures 2319 lectures  comentaris 2 comentaris

Dimecres, 13.11.2013. 15:25 h

Cop de destral al model territorial català

El projecte de llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local presentat pel PP és un atac frontal al model territorial català.
El model territorial català no és deu a l'atzar, sinó que és conseqüència de diferents paràmetres històrics, demogràfics, socials, econòmics i geogràfics que al llarg de la nostra història ens han definit com a poble i com a societat i han teixit la nostra estructura territorial. Aquesta estructura territorial, a més, és la base on s'articula la nostra estructura social.


lectures 1336 lectures  comentaris 8 comentaris

publicitat

Divendres, 13.9.2013. 06:04 h

La Via Catalana

L'Onze de Setembre de 2013 serà recordat per l’èxit de la Via Catalana. La mobilització d’ahir va ser única. Aquest èxit es va aconseguir per diverses raons:
Primer, perquè es va aconseguir fer una cadena humana de més de 400 quilòmetres de persones entrellaçades agafades de la mà de forma totalment pacífica.
Segon, perquè va ser una mostra excepcional de compromís i de desig per un objectiu col·lectiu d’una gran part de la gent del nostre país. Un objectiu que, per molt que alguns ens vulguin fer creure el contrari, ens uneix i no ens divideix, com ho demostra que ahir érem molts més que l’any passat.


lectures 1631 lectures  comentaris 8 comentaris

perfil
JordiTalarn logo rss Nascut a Lleida, viu a Mollet des de 2003, és enginyer superior electrònic i ha treballat en una empresa consultora informàtica. Militant de CDC, actualment és regidor de l’Ajuntament de Mollet del Vallès per Convergència i Unió.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo