• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:21 h

JordiSeguer

Dijous, 23.3.2017. 13:27 h

Votarem i guanyarem

Sovint tots els detractors del referèndum per decidir la independència de Catalunya utilitzen la por com a principal argument per carregar contra el procés que ha de desembocar aquest setembre amb l’obertura dels col·legis electorals i la col·locació de les urnes.
En lloc d’oferir propostes alternatives a la construcció del nou país, el govern espanyol i els partits immobilistes que hi donen suport, no es cansen de repetir que amb una Catalunya sobirana els jubilats i jubilades no tindrien garantit el pagament de la seva pensió.


lectures 971 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.12.2016. 11:20 h

Parets de vidre

Una de les millors maneres perquè la classe política guanyi més confiança i credibilitat entre la ciutadania és obrir les portes de l’Ajuntament i ser el màxim de transparents. En campanya, Ara Parets ERC es va comprometre a fer que la Casa Gran de la vila tingués parets de vidre. Per aquest motiu, fa només alguns dies, vam demanar l’empara al Síndic de Greuges de Catalunya per la manca de transparència del govern de la sociovergència paretana.

A ningú li agrada que li prenguin el pèl i aquesta és la sensació que la nostra formació política té en comprovar que, quatre mesos després d’haver demanat la relació de factures del viatge a Rio de Janeiro (Brasil) de l’alcalde i el regidor d’Esports, continuem sense rebre la informació sol·licitada.


lectures 828 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 20.6.2016. 12:16 h

Un any d’Ara Parets ERC a l’Ajuntament

El 13 de juny de 2015, Ara Parets ERC tornava a tenir representació al plenari de l’Ajuntament amb tres regidors. Durant la sessió d’investidura ja vam anunciar que no decebríem als 1.153 paretans i paretanes que van donar-nos confiança i que creien que hi havia una altra manera de fer política: més transparent, més honesta, més participativa i més propera a les necessitats reals de la gent del carrer.
Un any després, valorem molt positivament el treball que des de l’oposició hem realitzat, ja que hem prioritzat totes les propostes relacionades amb la justícia social, la transparència, la participació i el dret que té Catalunya a convertir-se en un Estat propi.


lectures 847 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 20.1.2016. 13:34 h

Eradiquem la LGTBfòbia!

El suïcidi d’un jove català transsexual, de només 17 anys, per culpa de l’assetjament escolar ha posat de relleu novament com els casos de discriminacions i agressions a Catalunya entre el col·lectiu LGTB no paren d’augmentar. De fet, l’Observatori de l’Homofòbia va alertar durant l’any passat que les denúncies per casos d’homofòbia al territori català han augmentat gairebé un 45% des del 2002. Però el pitjor és que només es denuncien un 16% de les discriminacions i les agressions que es produeixen.


lectures 830 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 17.12.2015. 12:15 h

El 20-D, defensarem el teu vot!

El pròxim 20 de desembre ERC anirà a Madrid a explicar que a Catalunya ja vam decidir el passat 27 de setembre i que ara tenim un mandat democràtic del poble per exercir la nostra sobirania.  En aquestes eleccions generals no podem cedir la nostra representació a les forces unionistes espanyoles que ja han enganyat prou als catalans i les catalanes en les darreres dècades. Ja n’hi ha prou de contes de fades com el federalisme o de referèndums impossibles.

L’Estat Espanyol és un mur que es nega a reconèixer la sobirania de Catalunya.


lectures 689 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
JordiSeguer logo rss Regidor portaveu d'Ara Parets ERC a l'Ajuntament de Parets del Vallès


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo