• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:16 h

JoanSanjuan

Dimecres, 12.4.2017. 12:02 h

Martorelles dins del mapa

Amazon ha tornat a posar Martorelles dins del mapa. No és la primera vegada que l'impuls industrial i comercial ho fa. Recordem Derbi amb les seves bales roges, New Pol i Laboratoris Esteve, entre d'altres, i no fa pas massa la Coca-Cola.

 El Polígon Industrial de Martorelles va ser una promoció dels inicis dels anys 60 del segle passat de la família Roca —la dels lavabos i radiadors— amb una clara visió de futur (potser amb la idea d'expandir-se?). Pensat per a grans empreses, els seus carrers (calçades i aceres) tenen unes mides generoses, mentre que la limitació de la superfície de sol construït  fa que les parcel·les puguin disposar  d'amplis espais oberts: accessos, aparcaments, patis i altres zones de serveis.


lectures 1972 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 5.4.2017. 21:53 h

"Els Segadors" o com arribar al Referèndum

Per saber com arribar, en les actuals circumstàncies, al Referèndum que volem celebrar la gran majoria dels catalans ens cal estar amatents a la significació de la lletra de Els Segadors. La qual cosa demostra que el missatge del nostre himne nacional, basat en la revolta de 1640, com tots els grans textos clàssics, és encara vigent. Analitzem-ho sinó.
 
“Catalunya triomfant
tornarà a ser rica i plena”
 
La Catalunya de les grans riuades dels darrers 11 de Setembre, constituïda en Assemblea Permanent, conjuntament amb el Govern en ple de La Generalitat, amb la majoria del Parlament de Catalunya, amb la majoria dels Ajuntaments i de les institucions catalanes, amb les entitats i associacions més representatives, son els qui convocaran i organitzaran el Referèndum.


lectures 1233 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 23.3.2017. 13:15 h

Té 97 anys, condueix i viu sol en un 4at sense ascensor

Vaig conèixer el Sr. Joan Bartres dinant al restaurant. Quan em va donar les dades del títol, de seguida vaig demanar-li una entrevista pel Contrapunt. Vàrem cercar un racó tranquil i iniciàrem la conversa. Per mostrar-me que no mentia va ensenyar-me el DNI i allò que més m'havia cridat l'atenció: el carnet de conduir.

— Aquest és el vell. Fa poc que he passat la revisió i me l'han allargat un any més. Em van demanar que conduís pel poble i no de nit, cosa que faig, però em van dir que si me'l renovaven era perquè estava bé.


lectures 1420 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 8.2.2017. 14:01 h

Santiago Vidal o la defenestració d'un jutge

Un magnífic jutge no té perquè ser un gran polític. Però allò que no es pot admetre és que un jutge excel·lent com Santiago Vidal hagi estat apartat de la professió pel fet que en les seves hores perdudes es dediqués a pensar i escriure com havia de ser la futura Constitució de Catalunya.

Advocat laboralista durant 11 anys, el 1989  va aconseguir la plaça de jutge. El febrer de 2015, el Consell General del Poder Judicial, el suspèn de les seves funcions. Santiago Vidal pateix represàlies  – al marge de les audiències, autos, processos i sentències– per la seva manera de pensar.


lectures 1276 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 25.8.2016. 13:26 h

Ara que s'apropa l'11 de Setembre

El progressisme oficial d'avui s'aferra al pragmatisme i s'oblida de la utopia. Així, amb una cultura avui per avui majoritària a Catalunya, fan el mateix que va fer Jordi Pujol amb la nova cançó catalana nascuda durant el franquisme tardà: eliminar-la de les audiències perquè els seus actors i autors eren gent d'esquerres. I van arribar temps magres per a la cançó catalana compromesa, fins que no va aparèixer la nova fornada del rock català. Atenció també amb aquests, que són independentistes i els podria passar el mateix que a l'Ovidi, Raimon, Pi de la Serra i tants d'altres, i veure's condemnats a l'ostracisme per aquest progressisme sense ideologia que ja no se'n recorda de quan era republicà i partidari del dret a decidir dels pobles.


lectures 1048 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
JoanSanjuan logo rss Veí de Santa Maria de Martorelles, enginyer tècnic industrial, escriptor i historiador. Fou alcalde de Martorelles entre 1979 i 1988. 


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo