• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dilluns, 19 de març de 2018 02:17 h

JoanSanjuan


Dilluns, 8.1.2018. 19:27 h

CaixaBank a València

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
valorar_carregant carregant


Documents

Els clients de CaixaBank del País València han rebut una carta anunciant el nou domicili social de l’entitat: carrer Pintor Sorolla 2-4 de València. És possible que també l’hagin tramès als clients de tota Espanya. A Catalunya, als qui he consultat, no els hi havia arribat.

Aquesta decisió, segons la carta: se ha tomado para salvaguardar en todo momento la fortaleza financiera del Grupo CaixaBank, asegurando su permanència bajo el ámbito supervisor del Banco Central Europeo” La qual cosa fa pensar que el banc va creure en la possibilitat que Catalunya fos independent i fos expulsada de la Unió Europea; o el canvi de domicili social obeeix a d’altres motius no confessats?

Però allò que m’ha cridat més l’atenció de la carta és quan afirma que durante los 9 primeros meses del 2017, hemos obtenido beneficios que ascienden a 1.488 millones de euros, que constituyen el mejor resultado en la història del grupo. El subratllat és meu. I la carta insisteix: En este mismo periodo hemos reforzado la posición de liquidez por encima de los 70.000 millones, hemos ampliado el liderazgo en banca de particulares en España consiguiendo una cuota de clientes del 26,7% que nos considera su primera entidad y hemos ampliado nuestra posición en gestión de seguros, planes de pensiones i fondos de inversión hasta el 21,8% del total de recursos del sistema.

Vist el resultat econòmic dels 9 primers mesos del 2017, a Caixa Bank el procés independentista no l’hi ha anat gens malament. Si hi afegim que durant aquest període, a Catalunya, s’han batut record d’exportacions, inversió estrangera i arribada de turistes, haurem de concloure que els elements negatius observats molt darrerament com la fugida de seus socials i la disminució del turisme són, en primer lloc, el resultat de la repressió i l’aplicació de l'article 155.

Ara ja ho sabem: els bancs no tenen ànima ni pàtria. Inútil recordar a Caixa Bank els seus inicis, quan cada infant català arribava al món amb una llibreta d’estalvis sota el braç i padrins, pares, oncles i tietes ens estimulaven a fer guardiola a cada efemèrides que marcava el camí amb que iniciàvem les nostres vides. Era quan creiem que aquella Caixa ens estimava i era nostra.

 

Adjunto la carta de la qual he esborrat nom, adreça  i altres dades per no comprometre ningú.

https://www.facebook.com/joan.sanjuanesquirol?hc_ref=ARQtXsf8wCYv1G4DIZgSm4I6-5V94IuOZ19PaMJpvzJKmwnew-hZJftZDQ-7a8lJRM4

 


lectures 650 lectures      comentaris Cap comentari

publicitat

comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.
publicitat

perfil
JoanSanjuan logo rss Veí de Santa Maria de Martorelles, enginyer tècnic industrial, escriptor i historiador. Fou alcalde de Martorelles entre 1979 i 1988. 


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo