• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:29 h

JoanDaví

Dijous, 18.6.2015. 19:19 h

Transparència i mocions de censura

Transparència. En l’àmbit polític, la transparència es refereix al coneixement profund i detallat de les decisions preses per les administracions, així com les seves motivacions i justificacions.

Els darrers anys, donada la situació econòmica i social que hem patit com a conseqüència de la crisi que va començar l’any 2007, la paraula transparència s’ha convertit en un concepte que ha marcat i marcarà la gestió pública. Ja ningú entén la gestió pública sense transparència i, com a conseqüència, s’han posat en marxa noves lleis que ens obliguen a complir amb un requeriments mínims que ens acostin a una transparència plena.


lectures 603 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 5.2.2014. 10:04 h

El govern del PP ens fa trampes

El Govern del PP un cop més  ens  torna a fer trampes. La setmana passada el Govern espanyol va presentar la nova metodologia per a calcular els comptes per comunitats autònomes, però s’ha negat a facilitar les bases de dades necessàries per a fer aquests càlculs. El Govern espanyol vol enganyar els ciutadans i fer-los creure que publicarà les balances fiscals quan en realitat el que publicarà no són les balances fiscals.

Tothom que viu a Catalunya ha de saber que el dèficit fiscal que patim posa en risc el nostre estat del benestar, (sanitat, educació, serveis socials etc), per tant, tenim dret a saber quines són les dades que permeten calcular les balances fiscals.


lectures 870 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 4.7.2012. 06:31 h

Quatre mesos de pacte de govern i van arribant resultats: Inauguració de la Residència La Vinyota

El dia 17 de febrer es signava un acord a Mollet entre el PSC i CiU per governar la ciutat amb una majoria prou àmplia per afrontar reptes com poden ser la ocupació, l’activitat econòmica i la cohesió social en un dels moment més difícils de la història del nostre país.

Aquest pacte marca unes línies d’actuació, el podeu consultar a www.ciumollet.cat dins l’apartat “acció de govern”. Mica en mica es van recollint els fruïts d’aquest pacte: el proper dissabte 7 de juliol, s’inaugurarà la Residència i Centre de Dia de La Vinyota, equipament especialment pensat per a donar servei a persones amb discapacitat intel·lectual.


lectures 1719 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
JoanDaví logo rss Molletà llicenciat en Dret i diplomat en Gestió Hospitalària i en Gestió i Administració Local. Vinculat al món de la sanitat, els serveis socials i la cooperació per al desenvolupament, ha exercit d'advocat i de professor de Dret i ha treballat a la Fundació Sanitària Hospital de Mollet. Militant de CDC des del 1983, és regidor portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mollet des del 2007 i secretari d’Organització de CDC a la comarca.     


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo