• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:13 h

JaumeNoró

Divendres, 6.5.2016. 11:27 h

Llibreries

Les capses buides i humides que jeuen a la rambla,  ahir eren plenes de somnis i relats,  històries creades, biografies, assaig  i ciència incerta;  fotografia,  il·lustració i fins i tot poesia, capses buides amarades de la pluja del darrer capvespre.    Tant se val, realitat o ficció, novetats o clàssics, escriptura  premiada  o mediàtica,  d’autoria local o estrangera, novel·les de Nobel o  encarregades a negres, i novel·la negra escrita per blancs;  infantil o juvenil, en tapa dura o butxaca, tot s’hi val per fer calaix a la festa de la lletra impresa.


lectures 1049 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 8.4.2016. 14:04 h

UErgonya

Vergonya ens fan els governants de la Unió Europea  que es neguen a acollir qui fuig de la guerra, la barbàrie i la misèria. Uns governs que amb l’ull posat en els seus grups d’ultradreta, no dubten d’aplicar les mateixes polítiques racistes i xenòfobes  dels països que es neguen a admetre refugiats i tanquen les seves fronteres. Governs que signen un acord d’expulsió i deportació cap a Turquia de milers de persones que buscant un espai segur han arriscat la vida travessant el mar en naus precàries.


lectures 1067 lectures  comentaris 2 comentaris

Divendres, 4.3.2016. 12:03 h

Inch' Allah

Si Déu vol, la mateixa frase compartida en llengües diverses i dita tantes vegades per expressar el desig que una determinada cosa es compleixi.

Fa unes setmanes, la comunitat islàmica de Mollet donava a conèixer un manifest a favor de la convivència en un moment que els col·lectius musulmans d’arreu estan sota sospita, mentre la islamofòbia creix a Europa atiada per grups xenòfobs que aprofiten les accions terroristes d’uns pocs, la crisi dels refugiats i la inoperància dels governs.


lectures 751 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 5.2.2016. 06:14 h

Lo riu

brim l’aixeta i raja, amb aquesta expressió tan simple s’encetava una xerrada a les darreres  jornades del Centre d’Estudis Molletans. La normalitat amb que fem servir l’aigua ens fa oblidar sovint l’enorme dificultat històrica per obtenir-la i preservar-la i que la llista dels usos de l’aigua és llarga i passa per la majoria dels àmbits de la vida personal i col·lectiva, domèstica, agrícola o industrial, perquè no hi ha vida sense aigua. 
Lo riu és vida ens recorden altre cop des de les Terres de l’Ebre, ara que l’amenaça de retallar-los els cabals del riu torna a estar d’actualitat perquè l’agònic govern central en funcions vol imposar altre cop un Pla Hidrològic, que de lògic no en té res, i que amenaça l’existència del delta doncs pretén reservar aigua per a futurs transvasaments i considera que no cal que els rius portin l’aigua al mar.


lectures 1404 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 8.1.2016. 06:59 h

1515-2016

La primera xifra del titular expressa equilibri; no només la igualtat entre l’anticapitalisme i l’independentisme de les assemblees de les CUP, també entre les gairebé simètriques forces del Parlament favorables i contràries a la independència. Els canvis polítics profunds, però, no es poden fer només amb el 51% dels vots. Comparteixo la idea que cal resoldre amb urgència la qüestió econòmica i social (atur, sanitat, habitatge, educació, etc), però a Catalunya és possible en l'actual marc autonòmic? El caduc règim engendrat el 1978 és capaç de trobar-hi la solució? S'albiren a les espanyes possibilitats de canvis reals i profunds?

A Catalunya, des de  fa anys hi ha dos forts corrents de fons que pretenen trencar l’statu quo: el procés independentista i els moviments pels drets socials, contra la precarietat i  les retallades.


lectures 1002 lectures  comentaris Cap comentari

<1...34567...9>

logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo