• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:12 h

JaumeNoró

Dilluns, 17.10.2016. 12:23 h

Pel carrer

Caminar lleuger pel poble no impedeix veure que s’hi cou. Fer sovint els mateixos itineraris permet destriar el que és permanent de l’efímer, la quotidianitat d’allò passatger. De tardor a estiu es pot observar la gent mudada que marxa a la feina amb la carmanyola del dinar penjada a l’espatlla, els estudiants que amb la carpeta de la universitat venen del tren, la parella que passeja calmosa com si el temps no existís, les colles d’homes que a peu dret o asseguts als  bancs de la rambla xerren de futbol o de política, i els cafès amb llet fumejants testimonis de confidències al voltant d’una taula.


lectures 1054 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 13.10.2016. 09:27 h

Convivència

Quan es parla de convivència en l’àmbit molletà,  tard o d’hora,  apareix el litigi entre  la comunitat musulmana  Al Huda i l’Ajuntament sobre l’ús d’un local al carrer Angel Guimerà, així va tornar a passar en una jornada de debat organitzada pel  Síndic Personer. El contenciós per aquell local continua encallat als tribunals malgrat que una primera resolució judicial desestima  desprecintar-lo  ja  que s’hi feien obres sense permís municipal.  
La comunitat  Al Huda va actuar malament fent unes obres sense autorització però penso que aquest  conflicte  té les arrels clavades en aquell sector de la societat que rebutja la diferència  i en la poca capacitat del consistori per abordar en positiu un assumpte que reconec complex.


lectures 949 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 16.9.2016. 11:00 h

Nou curs

Endarrere queden unes llargues vacances i els avis cangur. Aquesta setmana ja hem observat les llàgrimes de qui deixa per primer cop el fill a l’escola i colles de nois i noies socialitzant adolescència a la sortida de l’institut, exponents ambdós de que el cicle escolar anual s’ha posat en marxa. És temps doncs de posar sobre la taula els reptes d’un sistema educatiu en permanent tensió, on les administracions legislen a tort i a dret mentre no han revertit encara tots els recursos humans i materials que es van retallar amb la crisi econòmica.


lectures 1077 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 23.6.2016. 06:52 h

Fogueres

La nit de Sant Joan és nit d’alegria, cantava en Jaume Sisa a l’espectacle de Dagoll Dagom referit a la nit màgica, la més curta de l’any.  Dels rituals ancestrals de la festa del solstici d’estiu perduren amb força els relacionats amb el foc, encara que les formes van canviant. A les nostres places, carrers, parcs, balcons i terrats la pirotècnia s’ha imposat amb força a les petites festes familiars o de colles d’amics fetes a cases particulars, restaurants amb jardí o terrassa i amb música normalment enllaunada.


lectures 1046 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 27.5.2016. 06:00 h

Bugaderes

Encara sento la flaire dels llençols blancs de cotó eixugats al sol, i el record contat per la mare, del seu baixar a la font i del costerut camí de tornada amb la roba neta i mullada; també revisc la roba estesa prop del safareig, a l’eixida, on també s’hi rentava la canalla i s’hi posava la beguda i els melons en fresc.  I el relat de les bugades fetes per molletanes als safareig de Can Lledó, de l’Aiguaviva o de l’Escorxador. El safareig públic era l’espai on es podia rentar la roba i fer petar la xerrada, on compartir notícies, vivències, rumors i temors, on confirmar o desmentir especulacions o sospites.


lectures 1141 lectures  comentaris Cap comentari

<1...23456...9>

logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo