• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:12 h

JaumeNoró

Divendres, 3.3.2017. 10:44 h

Manyó

Els camions de la neteja ja han recollit paperets i serpentines. Les màscares, els barrets i les disfresses  ja són a l’armari o al contenidor de les escombraries. Ha passat un Carnaval més. Un  Carnaval molletà que és singular perquè disposa d’un Carnestoltes emblemàtic, uns personatges que l’acompanyen o que li volen fer la punyeta, una magnifica arribada, unes visites a les escoles consolidades i un judici que ja té la sentència dictada. Tot això ho tenim i està molt bé, però la majoria de la gent mira, mira i només mira l’espectacle de la plaça, la rua o el judici.


lectures 955 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 3.2.2017. 11:00 h

Casa nostra

Els desplaçaments humans són tan antics com la mateixa humanitat. Sense anar més lluny, la població catalana ha crescut històricament a base d’acumular successives tongades migratòries. La nostra ha estat sempre una terra d’acollida. Actualment centenars de milions de persones han hagut de marxar de casa seva fugint de guerres, pobresa, vulneració de drets humans o canvi climàtic. Una petita part intenta arribar a Europa però els estats aixequen murs a les fronteres, tanquen les vies segures i legals i ja han abocat a la mort 32.


lectures 1007 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 5.1.2017. 11:13 h

Juguem

Amb els desitjos de Cap d’Any en marxa, els renovats  propòsits a mig  fer i la carta als Reis escrita,  aquest vespre el cicle nadalenc arriba a la darrera de les festes importants. Les cares d’il·lusió dels infants durant la cavalcada donaran pas a la nit màgica i a un dia joiós: volums i embalums per als més grans i per als xics, regals pensats, o joguines volgudes; xocolata desfeta i tortell per dinar.

Sovint, per aquestes dates, ens trenquem el cap per triar una joguina per a l’infant estimat, amb l’autoexigència que sigui prou educativa, i per això descartem les joguines bèl·liques o sexistes i prioritzem les que no porten piles i les que promouen el joc col·lectiu.


lectures 1259 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.12.2016. 11:43 h

Orgull o estima

Sovint es fan campanyes de promoció d’una determinada ciutat o poble amb objectius comercials, turístics o institucionals. Diuen que a les piràmides egípcies hi havia inscripcions amb valor publicitari, ja fa quaranta anys es va crear l’I love New York, amb un cor vermell entre les inicials com a reclam de la ciutat dels gratacels, i el Barcelona posa’t guapa va aconseguir rehabilitar 27.000 façanes en 25 anys, un terç de les de la ciutat.

Al costat d’aquestes potents i perdurables campanyes en trobem de més efímeres i amb objectius més dubtosos.


lectures 1038 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 11.11.2016. 06:14 h

Horaris

Recordo que de nen la gent gran parlava d’hora nova i hora vella per referir-se als horaris dels esdeveniments. Acabada la guerra civil havien vist com el govern franquista avançava el temps oficial una hora per davant de la solar, tot un desgavell per a qui vivia d’un ritme agrari.  Amb l’argument de la crisi del petroli, l’any 1974 es va implantar l’horari d’estiu amb dues hores per davant del ritme solar. Endarrerir els rellotges un hora a finals d’octubre o avançar-la al març no costa gaire, acostumar-hi el cos és una altra cosa.


lectures 1136 lectures  comentaris Cap comentari


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo