• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:14 h

JaumeNoró

Dissabte, 30.9.2017. 19:53 h

Rumors

El darrer article que vaig escriure a Contrapunt compartia pàgina amb la carta d’una senyora indignada, que per denunciar les penúries econòmiques de la seva família, amb un parent amb discapacitat, carregava contra les suposades ajudes rebudes pels immigrants. Hi feia  una sèrie d’afirmacions, sense fonament, alimentades per rumors  i carregades  de prejudicis,  expressió, sovint inconscient, de la  xenofòbia i del racisme de baixa intensitat que hi ha a determinats sectors de la nostra societat.


lectures 1098 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 19.6.2017. 20:53 h

Capdevila

De nom Carles, de professió periodista, d’ofici mestre de vida. Un dels grans de la lletra de cada dia, a la ràdio i al diari. Mag de les paraules per posar sobre la taula, de forma planera, idees, missatges i punts de vista per fer avançar el món cap indrets propers a les persones. Comunicador incansable posava en valor, i al centre de la seva activitat, l’educació de les generacions futures, fent visible el món de l’escola i de les famílies, el món del lleure, de l’escoltisme i dels monitors d’esplai.


lectures 1257 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 26.5.2017. 06:44 h

Ateneu

Els ateneus com espais on les persones associades satisfan les seves inquietuds culturals, formatives, socials i fins i tot polítiques van proliferar en diferents tongades el segle passat. Sense anar més lluny, ni entrar ara en com es van crear i gestionar, els desapareguts Ateneu i Tabaran foren durant dècades el centre neuràlgic de l'activitat cultural i social de Mollet.Amb orígens i trajectòries diverses, actualment existeixen uns 400 ateneus en l’àmbit català.
Els ajuntaments democràtics a partir dels anys 80 van crear una extensa xarxa de centres cívics per oferir varietat de serveis, cursos de tota mena i espais d’exposició.


lectures 1912 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 3.5.2017. 10:19 h

Pressentiments

Els nostres pressentiments són veritat, ens diuen des de l’Aparador del Museu Abelló que, en vigílies de Sant Jordi,  trenca els límits de les seves vidrieres. Un cercle de  cadires damunt la vorera acull  una tertúlia amb membres dels col·lectius implicats en l’actual proposta artística de l’espai més viu i dinàmic del museu, art a peu de carrer. Sota les fugaces mirades de qui passa, el soroll dels vehicles i un fred oratge de capvespre fan créixer un pressentiment col·lectiu: aquestes  no són unes bones condicions per debatre sobre l’experimentació amb l’art.


lectures 1912 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dilluns, 3.4.2017. 12:28 h

Aigua

L’aigua és un bé escàs tot i que  accedir a l’aigua potable ens resulta molt fàcil, al contrari que a més de 660 milions de persones al món.  Una extensa xarxa d’infraestructures hidràuliques  solquen el país enllaçant rius, estacions potabilitzadores, pobles i ciutats; canals i canonades que abasteixen habitatges, industries i camps de conreu. I un ampli sistema de col·lectors i depuradores treballen per netejar i reaprofitar les aigües pluvials i residuals.  L’abastament d’aigua i els seus tractaments posteriors són competències dels municipis i els paguem amb taxes i impostos, en canvi la gestió de tot plegat recau en la majoria dels casos en empreses concessionàries, que sovint de forma poc clara, miren pel seu negoci de forma escandalosa.


lectures 1246 lectures  comentaris Cap comentari


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo