• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dilluns, 26 de juny de 2017 02:01 h

JaumeNoró

Divendres, 26.5.2017. 06:44 h

Ateneu

Els ateneus com espais on les persones associades satisfan les seves inquietuds culturals, formatives, socials i fins i tot polítiques van proliferar en diferents tongades el segle passat. Sense anar més lluny, ni entrar ara en com es van crear i gestionar, els desapareguts Ateneu i Tabaran foren durant dècades el centre neuràlgic de l'activitat cultural i social de Mollet.Amb orígens i trajectòries diverses, actualment existeixen uns 400 ateneus en l’àmbit català.
Els ajuntaments democràtics a partir dels anys 80 van crear una extensa xarxa de centres cívics per oferir varietat de serveis, cursos de tota mena i espais d’exposició.


lectures 573 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 3.5.2017. 10:19 h

Pressentiments

Els nostres pressentiments són veritat, ens diuen des de l’Aparador del Museu Abelló que, en vigílies de Sant Jordi,  trenca els límits de les seves vidrieres. Un cercle de  cadires damunt la vorera acull  una tertúlia amb membres dels col·lectius implicats en l’actual proposta artística de l’espai més viu i dinàmic del museu, art a peu de carrer. Sota les fugaces mirades de qui passa, el soroll dels vehicles i un fred oratge de capvespre fan créixer un pressentiment col·lectiu: aquestes  no són unes bones condicions per debatre sobre l’experimentació amb l’art.


lectures 707 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 3.4.2017. 12:28 h

Aigua

L’aigua és un bé escàs tot i que  accedir a l’aigua potable ens resulta molt fàcil, al contrari que a més de 660 milions de persones al món.  Una extensa xarxa d’infraestructures hidràuliques  solquen el país enllaçant rius, estacions potabilitzadores, pobles i ciutats; canals i canonades que abasteixen habitatges, industries i camps de conreu. I un ampli sistema de col·lectors i depuradores treballen per netejar i reaprofitar les aigües pluvials i residuals.  L’abastament d’aigua i els seus tractaments posteriors són competències dels municipis i els paguem amb taxes i impostos, en canvi la gestió de tot plegat recau en la majoria dels casos en empreses concessionàries, que sovint de forma poc clara, miren pel seu negoci de forma escandalosa.


lectures 887 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 3.3.2017. 10:44 h

Manyó

Els camions de la neteja ja han recollit paperets i serpentines. Les màscares, els barrets i les disfresses  ja són a l’armari o al contenidor de les escombraries. Ha passat un Carnaval més. Un  Carnaval molletà que és singular perquè disposa d’un Carnestoltes emblemàtic, uns personatges que l’acompanyen o que li volen fer la punyeta, una magnifica arribada, unes visites a les escoles consolidades i un judici que ja té la sentència dictada. Tot això ho tenim i està molt bé, però la majoria de la gent mira, mira i només mira l’espectacle de la plaça, la rua o el judici.


lectures 593 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 3.2.2017. 11:00 h

Casa nostra

Els desplaçaments humans són tan antics com la mateixa humanitat. Sense anar més lluny, la població catalana ha crescut històricament a base d’acumular successives tongades migratòries. La nostra ha estat sempre una terra d’acollida. Actualment centenars de milions de persones han hagut de marxar de casa seva fugint de guerres, pobresa, vulneració de drets humans o canvi climàtic. Una petita part intenta arribar a Europa però els estats aixequen murs a les fronteres, tanquen les vies segures i legals i ja han abocat a la mort 32.


lectures 684 lectures  comentaris Cap comentari

12345...7>
perfil
JaumeNoró logo rss Mestre molletà


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo