• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:24 h

FranciscoSancho

Divendres, 11.4.2014. 05:03 h

Canvis necessaris, reptes de tots

El passat dissabte 5 d’Abril els homes i dones de Esquerra Unida i Alternativa del Vallès Oriental vam celebrar la nostra Assemblea Comarcal. Vaig ser escollit Coordinador Comarcal i vam renovar l’equip de direcció. Aquest aspecte, el dels noms, és el que destaquen tots els mitjans de comunicació locals i comarcals. És inevitable, però si em permeteu a mi el que agradaria destacar és la feina política feta.

Als temps que corren és molt destacable que gairebé un centenars d’homes i dones de la comarca es reuneixin en petits grups participatius per parlar de política, per fer front als problemes (molts) que patim i a pensar alternatives possibles per solucionar-los.


lectures 791 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 11.10.2013. 07:00 h

De la salut i algunes coses més

Fa unes setmanes la meva família va patir un greu problema de salut. Sobtadament, a la meva companya, Vanesa de 36 anys, li van detectar un gran tumor cerebral que li començava a afectar la mobilitat i que, en qüestió de mesos, podria tenir conseqüències molt més greus. Us podeu imaginar l'impacte que una notícia com aquesta pot tenir a qualsevol persona, segur que coneixeu casos semblants o en sou protagonistes. Afortunadament, tot ha anat bé i després de 18 dies entre l'Hospital de Mollet i el Clínic de Barcelona, els metges van extreure el tumor i Vanesa va tornar a casa amb, només, algunes seqüeles del procés patit.


lectures 1844 lectures  comentaris 3 comentaris

Divendres, 24.5.2013. 11:12 h

15M: societat en marxa

Difícilment es pot trobar un signe més significatiu de la situació política actual que el moviment del 15-M. Un moviment que es presta a multitud d’interpretacions i que genera grans simpaties i algunes incomprensions.
El 15M no és una conspiració o un moviment orquestrat amb interessos concrets. El 15M cal entendre-ho com, fonamentalment, un fenomen social. Com si parléssim del clima, el 15M és l’expressió natural de l’alliberament de forces socials que agiten la ciutadania, l’expressió de la indignació, la ràbia o la incomprensió que desperten certes polítiques principalment econòmiques.


lectures 1767 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 22.3.2013. 06:28 h

10 anys d'Entesa per Mollet

L'edició número 94 de CONTRAPUNT del divendres 21 de març del 2003, ara just fa 10 anys,  publicava una gran foto a portada amb el titular Neix la coalició de les esquerres. Era l’anunci públic que el procés de negociacions per construir una gran coalició de totes les esquerres molletanes de cara a les municipals del 2003 havia arribat a bon port. Naixia l’ENTESA per Mollet.
Va ser un procés que vaig tenir la sort de viure molt de prop i que recordo amb una gran il·lusió, estic segur que molta gent (no diré noms però doneu-vos per anomenats) que ho va viure recorda l’energia desfermada, les interminables reunions però també l’alegria del treball conjunt, les assemblees carregades de pluralitat, la trobada amb nova gent de qui aprenies alhora que et sorprenies per les aspiracions compartides.


lectures 1821 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

perfil
FranciscoSancho logo rss És coordinador d’EUiA al Vallès Oriental i regidor del grup municipal a l’Ajuntament de Mollet des de 2011. Informàtic, té una empresa de material i serveis informàtics.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo