• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:27 h

FrancescVerdugo

Divendres, 6.11.2015. 06:31 h

Fragilitat

La fragilitat es mesura per la capacita d’aguant i de resistència, d’un objecte construït per l’home o de tot el que ha creat la natura sobre l’epidermis de la terra. També les persones som fràgils. Fragilitats anímiques i físiques, com fràgil també ho són els nostres sentiments.

Quan allò que envaeix al ser humà  és desproporcionat i desbordant, estem parlant  de capacitat de sobreviure, de supervivència. Fragilitat, desproporció i supervivència són aspectes que massa sectors de la societat estan acostumats a haver de suportar.


lectures 501 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 12.3.2015. 11:13 h

Vergona dels pocavergonya

Espanya, com gairabé la majoria de païssos de la vella Europa té una llarga i poc gloriosa història de conquestes, i desconquestes, d’amors i desamors amb terres sempre llunyanes dels nobles despatxos on es decidia quin indret del món calia descobrir portant, si calia, la fe als descreguts propietaris de les  terres en qüestió. Aquest any es compliran 40 d’un dels actes més vergonyosos de la història de l’Espanya d’ultramar: la signatura dels documents de Madrid el 14 de novembre del 1975 que segellava entre Espanya, Mar-roc i Mauritània el lliurament per part de la primera a les altres dues de 266.


lectures 731 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 14.1.2015. 16:12 h

Matar el missatger

Un costum ancestral que es contempla en antics llibres sagrats, ens explica que quan els portadors de males notícies les transmetien als receptors, en molts casos aquests, els tallaven el coll.
A finals dels anys 60 jo començava a dibuixar intentant publicar en alguns dels escasos mitjans existents a Barcelona. Vaig coincidir amb d’altres joves com jo que vam formar part d’una improvisada promoció de “futures promeses” de l’humor gràfic que cridà l’atenció del ja conegut i prolífer Jaume Perich, qui ens va dedicar una sèrie de pàgines setmanals en el desaparegut Correo Catalán per donar a conèixer aquella plèiade de nou arribats, desconeguts per a tothom, fins i tot entre nosaltres mateixos.


lectures 1016 lectures  comentaris 3 comentaris

Dimecres, 10.9.2014. 18:21 h

L'escorpí que mai dorm

No parlo de l’aràcnid  amb cua i agulló que s’amaga a la sorra del desert. Parlo d’un altre insecte. Té closca metàl·lica i amaga una càrrega explosiva de metralla tot esperant la seva víctima. Un petita cua-percussor fa esclatar el contingut, amb un mínim pes, mutilant o matant. És un dels aproximadament cinc milions d’artefactes explosius que amaga la sorra del Sàhara Occidental alliberat. Són les mines que acompanyen el recorregut d’un mur de pedra i sorra d’uns dos mil set-cents quilòmetres de longitud que separa els campaments de refugiats sahrauís situats al nord-oest d’Algèria i els ciutadans que viuen al seu país, el Sàhara Occidental ocupat per Marroc amb fèrria dictadura fa prop de quaranta anys.


lectures 760 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

perfil
FrancescVerdugo logo rss Responsable de Tibsima Mollet


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo