• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:24 h

AntonioLópez

Dimecres, 3.2.2016. 17:57 h

Pèrdua de drets en les jubilacions

es reformes de les pensions duta a terme pel Govern del PSOE i després del PP, ha significat una pèrdua de drets dels treballadors en general i, en concret, per aquells qui ara arribem a edats de jubilació. Aquesta situació suposa una carrera d’obstacles gairebé impossible de saltar, la situació s’agreuja amb la modificació de la llei de pensions del PP que encara endureix més les possibilitats de jubilar-se anticipadament i, a més, retarda l’edat voluntària de jubilació dels 61 als 63 anys amb el prejudici que estan produint a milers de persones que tenint 61 anys han esgotat la prestació per desocupació i han d’esperar dos anys o més per poder jubilar-se.


lectures 950 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 11.11.2015. 16:35 h

EUiA s'incorpora a la candidatura rupturista d'En Comú Podem per al 20-D

EUiA projecte germà d'IU ha estat i continua sent una formació política que impulsa processos de confluència des del seu naixement a Mollet amb la Entesa després amb ICV, amb Canviem Mollet, a Catalunya i Espanya amb IU i l'esquerra plural, en si dins d'EUIA - IU hi ha diferents col·lectius i partits com el meu Comunistes de Catalunya i altres. Per tant, portem al nostre ADN la unitat popular i política.

A Catalunya no era lògic que quedéssim fora de la candidatura En comú Podem un lloc plural d'esquerres d'obediència catalana que tindrà veu pròpia al Congrés dels Diputats mitjançant un grup parlamentari propi i que té el seus referents polítics a nivell de l'Estat, com són les marees a Galícia, els ajuntaments del canvi de Madrid, Barcelona, i altres, Compromís del país valencià, Podemos i IU.


lectures 662 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 8.10.2015. 10:19 h

Reflexions dels resultats del 27-S

El resultat de les eleccions del 27 de setembre des del meu punt de vista no va ser positiu per als interessos de la classe treballadora de Catalunya però també considero que el context polític posterior a aquestes eleccions ha deixat establertes les bases d'un nou cicle polític.

Les candidatures partidàries de la independència unilateral han aconseguit una majoria d'escons no així una majoria de Vots pel que no disposen de l'impuls necessari per continuar el procés en els termes proposats.


lectures 786 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 2.7.2015. 20:12 h

El model sanitari català es privatitza?

Recentment s’està qüestionant el famós i idíl·lic sistema sanitari català. Sempre he defensat que era i és pervers: privatitzacions, precarització, massificació, corrup- ció, clientelisme i negoci per als amics; només se salven els magnífics professionals.

El conseller Boi Ruiz diu que “no hi ha privatització en la sanitat pública”. Es juga a la confusió, a més el mateix dia en el plenari monogràfic sobre salut del Parlament, aquest mateix senyor va arribar a dir que no hi ha corrupció en el sistema sanitari català, que els casos com Innova a Reus són responsabilitat de l’Ajuntament i de l’empresa.


lectures 913 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dijous, 30.10.2014. 20:52 h

El 9N jo aniré a votar Sí/No

Tot i que 9N no és la consulta que una gran part del poble de Catalunya a exigit als carrers i en les institucions i que el president Artur Mas s'havia compromès i no té les suficients garanties democràtiques jo aniré a votar el 9N, per diferents raons, primer per respecte als centenars d milers de persones q s'han manifestat reiteradament en defensa del dret a decidir i ara se senten traïdes pel govern de Catalunya i el que és més rebutjable encara els impediments i satanització que ha fet el Partit popular amb el procés sobiranista.


lectures 814 lectures  comentaris Un comentari

perfil
AntonioLópez logo rss Nascut al poble granadí de Piñar l’any 1954, viu a Catalunya des del 1966. Militant del PSUC des del 1980, va ser president local d’EUiA a Mollet i regidor de l’Ajuntament del municipi amb ICV, EUiA, Entesa per Mollet i, des de l’any 2007 fins a 2012, amb ICV-EUiA. És portaveu de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo