• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:31 h

AlíciaDomínguez

Dimecres, 17.9.2014. 10:55 h

Mollet inverteix en educació

Hem iniciat un nou curs escolar, i amb ell, nous reptes i anhels per als nostres estudiants, però també per al col·lectiu docent i per a pares i mares. Reptes, però també preocupacions i incerteses, algunes d’elles prou conegudes i repetides en cada inici escolar: enguany hi ha més places escolars però, per contra, els recursos que s’hi destinen no estan en proporció a les necessitats de l’alumnat.
A Mollet, l’inici escolar s’ha produït amb plena normalitat; 8.211 molletans i molletanes han tornat a l’aula i s’han retrobat amb mestres i amics.


lectures 687 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 20.9.2013. 04:43 h

Inici de curs, la gran aventura

Cada inici de curs és una aventura diferent per als alumnes però també és una aventura per a les escoles ja que moltes, el primer dia de curs –el 12 de setembre- encara no sabien amb quina plantilla de professorat comptarien; una aventura pels pares i mares perquè no sabien quin mestre tindrien els seus fills. També és una aventura pels ajuntaments que, a data d’avui, encara no sabem quin finançament rebrem pels serveis educatius municipals que prestem (escoles bressols, escola de música, escola d’educació especial.


lectures 1208 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 7.6.2013. 06:27 h

Sumem forces contra la LOMCE

A la junta de portaveus celebrada a l’Ajuntament de Mollet el passat 22 de maig, tots els grups municipals excepte el PP van rebutjar la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) que el govern espanyol, amb el ministre Wert al capdavant va aprovar al consell de ministres per a la seva remissió immediata al Congrés dels Diputats.

El passat divendres 31 de maig la comunitat educativa de Mollet va sortit al carrer per manifestar també el seu rebuig a la LOMCE.

Aquesta llei, que ha suscitat a Catalunya el rebuig pràcticament unànime de la comunitat educativa i de la resta de sectors de la societat, així com dels grups polítics parteix d’una visió negativa de l’actual sistema educatiu.


lectures 1528 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 11.5.2012. 06:28 h

No al desmantellament de l’estat del benestar

A partir de les decisions polítiques preses en els darrers mesos, tant pel Govern de Catalunya com de l’Estat, tenim la certesa que hi ha una amenaça real sobre l’educació i la sanitat, els dos pilars de l’estat de benestar que amb tant d’esforç hem construït entre tots. Els retrocessos lligats a la supressió de la sisena hora als centres de titularitat pública, l’estat de paràlisi del desplegament de la Llei d’Educació de Catalunya, la falta d’ambició respecte a les obres i infraestructures imprescindibles, la insensibilitat respecte a l’impacte social en l’endarreriment de beques i ajudes, el menysteniment de la col·laboració interinstitucional amb els ajuntaments a través dels Plans d’Entorn o les Oficines Municipals d’Escolarització, estan portant el sistema educatiu a una situació molt complicada.


lectures 2027 lectures  comentaris 3 comentaris

publicitat

perfil
AlíciaDomínguez logo rss Nascuda a Càceres l’any 1970, resideix a Mollet. Diplomada en Magisteri i llicenciada en Psicologia Clínica, està fortament vinculada al món de l’educació escolar. Socialista, és regidora d’Educació des del 1999 a l’Ajuntament de Mollet, i actualment també s’encarrega de Salut i Promoció Ambiental.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo