• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:33 h

ÀlexAnfruns

Dimarts, 11.4.2017. 09:52 h

No a la guerra contra Síria!

El mateix guió de manipulació de l'opinió pública de fa quatre anys, a l'estiu 2013, s'ha repetit als grans mitjans. Si fem memòria, ens recordarem que llavors es va produir també un atac amb armes químiques. En comptes de deixar fer el seu treball als inspectors de Nacions Unides i escoltar les seves conclusions, el President de França va anunciar que el culpable era Bachar Al Assad i que calia "castigar-lo". Uns corresponsals del diari Le Monde van aportar les suposades "proves irrefutables" de la responsabilitat del govern sirià.


lectures 1513 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 27.12.2013. 06:57 h

La guerra econòmica europea

A Amèrica Llatina, alguns no dubten en afirmar que per a Estats Units, Europa ha esdevingut el seu nou “pati del darrere”. Aquesta guerra ideòlogica i econòmica contra els pobles europeus era previsible, pero no inevitable. Les retallades i l'austeritat son el producte de decisions politiques que consisteixen en capitular davant les pressions del món de les finançes. Cadascun dels governs (centrals o autonòmics) que han capitulat davant la Troika, a Grècia, Espanya, França, etc. és corresponsable de la pauperització que pateixen els ciutadans de la seva societat.


lectures 957 lectures  comentaris Cap comentari

Dimarts, 8.10.2013. 11:53 h

Via cap a l'Europa social

L’Europa social és com la coneguda frase de Mahatma Ghandi, o com el poema d’Antonio Machado: el camí de la pau, només es pot fer sobre la marxa. Però per a la majoria d’europeus que sobreviuen a aquesta guerra dels rics contra els pobres, l’esperança s’està convertint en un malson. És cert, això mai ha estat el millor dels móns posibles: a les principals portes d’arribada de la immigració, d’un extrem a l’altre del continent, l’Europa fortalesa reprimia de manera salvatge els somiadors que venien del sud.


lectures 955 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 28.8.2013. 19:02 h

El Gran Mercat

Edward Snowden ha demanat l'asil polític a diferents països europeus, entre els quals Espanya. Snowden no és un ciutadà europeu, però les seves revelacions a favor de la democràcia són un gest que podria costar-li la vida. Es curiós que cap país europeu vulgui acceptar la seva demanda d'asil per a no emprenyar als Estats Units, mentre acollim amb els braços oberts als exiliats de països a on no es garanteixen les llibertats civils, i d'altres que els nostres dirigents consideren poc democràtics.


lectures 1058 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

perfil
ÀlexAnfruns logo rss Molletà vinculat amb grups de defensa del poble palestí, va ser un dels autors del documental Palestina: La veritat assetjada. Membre de la Plataforma Aturem la Guerra, col·labora amb diversos mitjans com a periodista i traductor.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo