• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 18 de novembre de 2017 22:21 h

AlbertBiescas

Divendres, 10.2.2017. 10:47 h

ERC, 85 anys a Mollet

Esquerra Republicana de Catalunya va néixer l’any 1931, el mateix any en què es proclamava la República. Anys de grans canvis socials. Després, 40 anys de dictadura, de morts, de silenci i d’exili. A Mollet del Vallès ERC forma part de la història de l’esquerra del segle XX i el XXI. Apareixia amb la unió del Centre Catalanista Republicà dels anys 30 que aglutinava republicans, obrers sobretot del tèxtil, i petits comerciants. D’aquí en sortí l’alcalde Josep Fortuny (afusellat pels franquistes).


lectures 963 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 26.5.2016. 20:58 h

Mitjans públics i de proximitat

Els nostres mitjans de comunicació públics locals han estat i són una peça fonamental en la creació i difusió d’informació dels municipis catalans. La proximitat, el rigor i la plena dedicació, a vegades d’una manera altruista, no remunerada i majoritàriament des de la professionalitat que exerceixen dia rere dia als nostres pobles i ciutats els converteix en un dels principals eixos de cohesió social i cultural del país.
El dret a la informació forma part de les llibertats bàsiques de la ciutadania i els mitjans de comunicació han esdevingut un important actor comunicatiu i social.


lectures 818 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 17.12.2015. 16:30 h

Què ens hi juguem, el 20-D?

Aquestes no seran unes eleccions plebiscitàries, com ho van ser les del 27S, però aquells que aleshores deien que no ho eren ara diran el contrari. I és que tots els vots que no vagin a partits independentistes els comptaran com a vots contraris a la independència.

Nosaltres, Esquerra Republicana, anem a Madrid a dir-li a l’Estat espanyol que els independentistes volem un estat propi per resoldre els nostres problemes, que no volem que ens diguin com hem de distribuir els nostres diners, que no volem almoines a traves del FLA (uns diners que han recaptat dels catalans), que volem la nostra hisenda pública per gestionar els nostres impostos, que volem la nostra seguretat social, el nostre sistema educatiu,.


lectures 557 lectures  comentaris Cap comentari

Dijous, 27.6.2013. 12:13 h

Definitivament s'han begut l'enteniment

La setmana passada es va anunciar ERO a la CCMA, un fet que feia temps veiem a venir i que, alguns, és pensaven que no arribaria mai.
Un ERO portat a terme únicament i exclusivament per CiU, com així va quedar demostrat en la votació del Consell de Direcció . Si l'aprovació del pressupost per a la Corpo va ser per cinc vots a favor i una abstenció, en aquesta ocasió, ha estat el vot de qualitat del president, Brauli Duart, que ha hagut de desfer l'empat: PSC i PP van votar en contra.


lectures 1337 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Dimecres, 26.9.2012. 11:22 h

Tancament de canals a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

L'endemà de la manifestació més multitudinària, de l'Onze de setembre, en defensa de la independència del nostre país i que el President Mas és comprometés per treballar en la creació d'estructures d'estat, la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) anuncia la desaparició d'iCat fm de les ones i el tancament d'un dels canals de Televisió de Catalunya.
La desaparició d'iCat fm, de les ones hertzianes, per passar a emetre només per internet, representa la desaparició d'una freqüència i la pèrdua de força mediàtica dins l'aspectre radiofònic.


lectures 1635 lectures  comentaris Cap comentari

perfil
AlbertBiescas logo rss Manresà resident a Mollet. Professional de l’audiovisual a Televisió de Catalunya i col·laborador puntual a televisions com Canal 9, Canal Plus o TVE. President de la Sectorial Nacional de Comunicació Audiovisual d'ERC i president d'Esquerra a Mollet.


arxiu


altres blogs


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo