• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:11 h

OriolEscura

Divendres, 15.1.2016. 06:12 h

Victus

Finalment hem tingut l'esperat acord d'investidura, arrencat amb fòrceps, el qual en Mas va anunciar i exposar el passat dissabte. En relació a aquest fet transcendental i perquè aquest és l'instrument per a anar cap a la constitució d'una República catalana, caldria fer unes observacions, sobretot per les esperances col·lectives dipositades.

Un cop llegit aquest text lacònic i eixut, trobo que dista en molts aspectes d'allò que ens ha exposat l'expresident amb un discurs llarg i molt florit, sobretot pel sentit de la lletra, ja que la melodia sona a una altra cançó.


lectures 868 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 18.12.2015. 06:39 h

Canvi o ruptura

La cançó de l'enfadós d'aquests dies sona a una suposada fi del bipartidisme a l'estat espanyol i a aires de canvi que potser es materialitzen a les properes eleccions generals. Més enllà que el que realment es planteja és la desaparició de majories absolutes i la necessitat de pactes d'ampli abast per a governar un país en crisi en tots els sentits, caldria plantejar-se fins a on arriba el possible canvi.

A banda del referèndum d'autodeterminació de Catalunya que ha irromput a la campanya electoral i que mai es farà, algú planteja alguns canvis substancials com la possibilitat de derogar els concordats amb la Santa Seu -inconstitucionals però acceptats amb una interpretació jurídica agafada amb pinces-, escollir entre una república o continuar amb la monarquia hereva de la dictadura franquista, incorporar com a drets fonamentals l'accés a un habitatge o la cobertura sanitària pública i gratuïta -la qual cosa els blindaria i vincularia els poders públics-, reformar un poder judicial farcit d'elements retrògrads i dependents d'altres instàncies, i un llarg etcètera? Cal que us digui clarament que no?
Tot plegat ens dibuixa un panorama de modificació de l'alternança al poder dins del mateix marc del Règim del 78 i de canvis puntuals que només serviran per a estintolar la II Restauració Borbònica, un sistema que fa aigües per totes bandes i que és aliè a un canvi generacional que no té per què pagar el llast d'una oligarquia filla de les concessions franquistes.


lectures 811 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 20.11.2015. 06:33 h

Pressupostos

Partim de la premissa que escoltar és bo. Però a banda del fet que parlem d'"escoltar" i no pas de "sentir" i que després d'escoltar cal actuar, s'han de fer una sèrie d'observacions en relació al procés de Pressupostos "participatius" que ha endegat l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Si s'articulen a través de meres aportacions dels ciutadans en abstracte i de la compareixença pública de l'Alcalde per a parlar amb els veïns, no hi haurà res de nou sota el sol.


lectures 1146 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.10.2015. 06:24 h

Vestit a mida

Un dels mantres de l'oligarquia espanyola davant del procés sobiranista és el fet que s'atempta contra l'estat de dret i la sobirania. Realment la reforma exprés de la Llei Orgànica del Tribunal Constitucional (TC) respon a la seva defensa?

La resposta és evident. Si analitzem dita reforma, per la qual es confereix la potestat de sancionar amb multes i inhabilitació a qui suposadament incompleixi les resolucions del TC per part d'aquest, veurem uns tics preocupants.


lectures 855 lectures  comentaris Un comentari

publicitat

Divendres, 25.9.2015. 07:00 h

#27S2015

Més enllà del fet que les eleccions de demà passat puguin ser qualificades, jurídica o políticament, de plebiscitàries, ningú en nega la transcendència. I no ho dic pel fet que decidim si tirem endavant un estat independent o no, sinó per les implicacions que té això i les connexions que s'estableixen amb altres debats.

És simptomàtic que un grup d'entitat financeres s'hagin arrenglerat en contra de la independència, o bé que a nivell internacional comencin a haver discursos alternatius al posicionament de no ingerència en assumptes interns d'un estat.


lectures 1666 lectures  comentaris 2 comentaris

<1...34567...17>

logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo