• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:11 h

OriolEscura

Divendres, 3.6.2016. 10:16 h

Corpus

Pensant que la setmana passada hi va haver el Corpus, no puc passar per alt el record del Corpus de Sang del 7 de juny de 1640, data en que es dóna per trencat momentàniament el vincle entre Catalunya i la monarquia hispànica, acusada de no respectar els furs del Principat, quan diversos funcionaris reials i el virrei foren assassinats en una revolta.
El terme fou creat i popularitzat al segle XIX, en un dels diversos exercicis d'idealització del nacionalisme català noucentista de tall burgès.


lectures 1023 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 6.5.2016. 11:07 h

Maleït tren

Per fi la Renfe es digna a abocar uns calerons per a la reforma de les estacions de tren de Mollet per a necessàries qüestions de mobilitat i accessibilitat. Com sempre, tot el que sigui que ens vingui del tren, ens ve tard i malament.
Això dels pegats no ve de nou. De fet, el més que peremptori i important desdoblament de la línia de Vic, de les més antiquades de Rodalies, ha estat la reivindicació ferroviària cabdal de Mollet i dels municipis per on passa que no s’ha atès en absolut.


lectures 1165 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 8.4.2016. 06:33 h

Pata-POUM!

Recentment, el Tribunal Suprem a suspès el POUM de Mollet. No n'és el primer cas polèmic i recordo que el debat previ a la seva aprovació va suscitar certa polèmica. Nogensmenys, és el gran instrument de previsió de desenvolupament d'una població que idealment s'hauria de basar en un projecte de ciutat de llarg abast.
Doncs fins aquí ha arribat. Encara que el fonament de la resolució judicial és un qüestionament formal -és a dir, que es consideri un informe cabdal insuficient-, no treu que hi traspuï una arrel de contingut: si el POUM hagués suscitat el necessari consens, de ben segur que no s'hauria sotmès a un procés judicial.


lectures 1361 lectures  comentaris Un comentari

Dijous, 10.3.2016. 19:49 h

La bèstia verda

Amb motiu del traspàs del Lluís Ansó de fa poques setmanes, m'ha vingut al cap la imatge de bèstia negra de l'Ajuntament que va tenir fa anys, encara que per a l'opinió pública pogués esdevenir més aviat verda que negra. És la visió més reduccionista i simplista d'aquest esperit potent i ple d'energia sense el qual no s'entendrien alguns ítems del Mollet actual.
Darrera de fets com els de la inauguració del Parc dels Colors o de l'arrencada de taules fetes amb travesses amb creosota al Parc Rural de Gallecs, hi havia un discurs fonamental que la imatge pública que se n'ha volgut transmetre i fins i tot l'intent de criminalització sovint han diluït: la rèplica articulada al projecte de molletanisme postolímpic institucional, la resposta al progrés basat en el creixement urbanístic i capitalista amb la sostenibilitat i la desmercantilització.


lectures 751 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 12.2.2016. 10:04 h

Parafina

La setmana passada es va celebrar el Dia Mundial del Càncer, malaltia molt propera per a la majoria de la gent, però fins a cert punt desconeguda pel tabú que ha representat. Vull aprofitar l'ocasió per a explicar-vos quelcom important per a qui ho pateix i que pot semblar una fotesa.
A vegades, una cosa ben petita pot ser objecte d'un incalculable desig pel valor que té a l'hora d'esvair una incertesa malaltissa. És el cas d'un bloc de parafina que conté un tumor que s'ha pogut extreure en el passat, que es diposita en un arxiu i que serveix per a diagnosticar un rebrot de càncer.


lectures 1436 lectures  comentaris Cap comentari

<1...23456...17>

logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo