• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:12 h

OriolEscura

Divendres, 16.12.2016. 06:34 h

Temps al temps

Si hi ha quelcom que, per sobre dels béns materials, és mesura del valor de les coses, per antonomàsia és el temps. El temps que es converteix en potencial per a realitzar allò que ens convingui i que, com a recurs en el mercat, es tradueix en producció lucrativa.
A partir d'aquí podem entendre alguns dels postulats de les propostes de la reforma horària, com la compactació d'horaris laborals i la flexibilització d'inici i finalització de la jornada. Però gratant a fons, em genera desconfiança el fet de regular les hores dels àpats o l'intent de sincronitzar l'activitat d'agents culturals i de lleure, ja que si hem de disposar de temps per a sentir-nos realitzats, un dels puntals seria poder triar quan podem efectuar les nostres activitats privades i quotidianes.


lectures 1324 lectures  comentaris Cap comentari

Dilluns, 21.11.2016. 10:55 h

Estupidesa

Si existís una mena d'estupidesa col·lectiva, m'atreviria a afirmar que més que ser l'objecte d'estudi dels motiu de l'ascens de Trump a la presidència d'EEUU, seria el fonament de les reaccions i manifestacions catastròfiques i apocalíptiques que sobretot els europeus "progres" hem proferit al respecte.
Ens hem arrogat una superioritat moral, com ha passat en altres ocasions, que només ens fa veure que els ciutadans d'EEUU s'han tornat xenòfobs, homòfobs, masclistes i políticament depravats, sense tenir en compte que precisament el resultat electoral respon a un descontentament amb l'elit dirigent.


lectures 1623 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 21.10.2016. 06:47 h

De ple dret

De la mateixa manera que demano que es passi de la mobilització, el gest i les declaracions del procés sobiranista als fets com, per exemple, l'oberta i decidida desobediència dels nostres representants, crec que hauríem de fer el mateix respecte la memòria de les víctimes del genocidi franquista, i entre elles, Lluís Companys.
La jurisprudència del Tribunal Suprem i la doctrina, nefasta des del punt de vista de tutela de drets humans, no qüestiona la inconstitucionalitat de la Llei d'Amnistia de 1977 i que contravé la protecció internacional dels drets humans i afirma, per a més inri, que els delictes de desaparició de persones han prescrit per que es presumeix la mort d'aquestes -delictes consumats suposen que inicien el termini de prescripció-, les quals coses denoten la pèssima qualitat democràtica del règim vigent.


lectures 1312 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 23.9.2016. 06:54 h

Porcs i margarides

Encara estic perplex per l'èxit rotund del Festival Artístic Internacional l'Arlequí de Mollet. No només ho dic per la resposta del públic en una activitat inèdita a la ciutat, sinó pel fet que la cultura de les arts escèniques de recaptació a gorra -el que es coneix com a taquilla inversa- ha acabat funcionant contra tot pronòstic. I per què dic això del pronòstic? Senzillament per dos antecedents que em resulten molt significatius.
El primer seria el que he pogut observar en la venta d'entrades del cicle musical de Divendres al Jardinet.


lectures 1422 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 1.7.2016. 06:13 h

Estat de xoc

Com una reacció al·lèrgica, internet m’esclata als morros amb missatges desesperats requerint que Catalunya fugi d’Espanya a la vista d’uns resultats electorals a les darreres generals que reflecteixen dues societats diferents. I respecte a això, em temo que és més digne d’anàlisi aquesta reacció que no pas els resultats en sí, els quals només han fet que confirmar, amb matisos, la situació precedent.
El principal problema és l’assumpció del paradigma espanyol i intentar analitzar, en clau catalana, què ha passat al conjunt de l’estat.


lectures 1120 lectures  comentaris Cap comentari


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo