• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:14 h

OriolEscura

Divendres, 2.6.2017. 06:17 h

Cendres (II)

Aquest dissabte s'inicia la desena edició del Cicle de concerts del Divendres al Jardinet de Mollet. A aquestes alçades intento fer una retrospectiva amarada pel vertigen de molts fets i anècdotes que l'han acompanyat i, sobretot, perquè em sorprèn que una activitat d'aquest tipus organitzada pel Casal Cultural hagi aguantat tant de temps a Mollet del Vallès.
Per a mi, hi ha una dada interessant: aquest esdeveniment cultural va sorgir amb la col·laboració, entre altres entitats, de La Gallineta i de La Bombeta, dues associacions que tiraven endavant espais autogestionats amb una programació intensa.


lectures 2102 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 5.5.2017. 05:39 h

Cendres

Fins que no vaig fer un parell de trucades divendres a la tarda, vaig tenir una mena d'ai al cor. M'havien dit que s'estava cremant la Lefa i em van preguntar si la Colla dels Torrats encara hi mantenia el magatzem. Entre d'altres coses, vaig pensar en el Moll Fer, que es troba dipositat en una de les naus d'allà. Perillaven certs béns, però la bèstia estava en una banda no afectada, i en principi em vaig tranquil·litzar.
Tot i així, no he pogut evitar donar-hi voltes, sobretot pel vincle afectiu que mantinc amb aquesta figura popular que vaig veure néixer.


lectures 2455 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 7.4.2017. 12:50 h

Ad maiorem gloriam dei

Després de gairebé set dies sedada i sense alimentació, la persona que més estimava, ma mare, per fi va morir. Però abans d'aquesta mort biològica, vaig sentir l'horrible espant d'assistir a la seva mort com a persona en un marasme d'angoixa, dolor i desesperació, sentint-me totalment impotent per no poder per a ella fer l'única cosa que li calia en aquell moment: consolar-li aquell inútil turment. Això no ho puc deixar de pensar cada dia i suposo que m'ho enduré a la tomba.


lectures 3131 lectures  comentaris 2 comentaris

Divendres, 10.2.2017. 10:49 h

Cristiano Ronaldo

En veure la notícia i les declaracions de l’alcalde de Mollet referents a l’arxivament de la causa relativa al local d’Al Huda per part de la Fiscalia, em pensava que aquest conflicte estava resolt i que, finalment, la comunitat musulmana podia pregar en un local de la ciutat en condicions dignes. Doncs no: he obert el diari i m’ha vingut l’eco del bram de Cristiano Ronaldo quan va rebre no sé quin trofeu, l’udol del nen que reclama reconeixement a crits.
Em sorprenen diverses qüestions.


lectures 1776 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 13.1.2017. 11:26 h

Trencar ous

L'enèsim episodi de la més profunda i absurda estupidesa del poder judicial del Règim del 78 ha estat preguntar a un regidor de Vic com es fan les truites, tot participant de la màgia d'una metàfora gastada.
El fet de detenir algú per a fer-lo declarar ja és mol aclaridor, ja que cap investigat o acusat té l'obligació de declarar en processos penals perquè es considera un dret i no un deure. Però més enllà dels detalls processals que podrien esborronar a més d'un constitucionalista de pro, cal observar amb fascinació l'anàlisi profund de l'expressió "per a fer una truita cal trencar els ous" que va efectuar el regidor de Vic en exercici de les seves funcions públiques en un ple.


lectures 1649 lectures  comentaris Cap comentari


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo