• imatge Carnisseria Altayó-Ripoll
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 52-53 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 49 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Can Capeta
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 43 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Carnisseria Claverol
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 19 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Xarcuteria Bordas
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parada 7 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Congelats Bajo Cero
  Mollet del Vallès, Avinguda Llibertat, 14 (Mercat Municipal, parada 8 a 11)
 • imatge Menuts A. Mota
  Mollet del Vallès, Mercat Municipal, parades 5-6 (Avinguda Llibertat, 14)
 • imatge Renova Interiors
  Mollet del Vallès, Via Ronda, 75
 • imatge Escola bressol Gegants
  Mollet del Vallès, Feliu Tura, 28

Diari de Mollet i Baix Vallès

Dissabte, 20 de gener de 2018 06:07 h

OriolEscura

Divendres, 12.1.2018. 06:05 h

Divertimento

Dia d’Any Nou, les romanalles de l’any anterior es barregen amb l’ambient i fan que vegi com la llum tènuement somorta s’arrossega per amarar-ho tot. Llevat amb la bocassa post Cap d’any, m’he passejat per casa com si inconscientment fes una mena d’inventari o esbossés una oració. Serpentines, engrunes, algun tap de suro, al parquet, entonaven ajaguts un lament pels absents. Hi havia uns globus pel terra que també testimoniaven el sopar que havíem fet amb uns bons amics. He retirat aquelles restes malenconioses que encara hi romanien i quan he anat a retirar també els globus, m’he mirat la Bruna i el Tizi com voltaven per allà i es llepaven les potetes amb serenor indolent.


lectures 235 lectures  comentaris Cap comentari

Divendres, 17.11.2017. 13:26 h

La gent normal

Vuit mestres de la Seu d'Urgell són investigats per tractar a classe els fets de l'1-O. L'alcalde i regidors de Reus, amb representants de la societat civil, són investigats per incitació a l'odi pel fet de demanar que es retirin les forces d'ocupació per a restablir la convivència al país. Un dels diversos afectats per les càrregues policials de l'1-O ha de fer campanya per a l'abolició total de l'ús de bales de goma, cosa ja abolida a Catalunya, ja que li han buidat un ull.


lectures 783 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 18.10.2017. 10:20 h

Declaració d'independència

L'empresonament per suposada sedició dels líders dels moviments cívics i socials independentistes evidencia quelcom més profund que la negativa de l'Estat a dialogar: aquest ha exercit les seves prerrogatives sobiranes sobre els reus amb el pretext que són uns criminals. Els desplaça a la suposada marginalitat de la subversió i envia un missatge a tothom: acabaran esclafats. Si a això hi afegim els atacs a l'escola catalana, els mitjans públics, els mossos, els ajuntaments i a altres institucions, enmig de referències a l'article 155 o als estats d'excepció, hem de concloure que el problema no és l'absència de diàleg.


lectures 1093 lectures  comentaris Cap comentari

Dimecres, 27.9.2017. 19:51 h

L'1-O votarem!

Diuen que votar per l'1-O és antidemocràtic i il·legal. Suposo que qui ho diu deu estar mal acostumat a fer presumptes canvis de règim des de la legalitat, tal com va passar amb l'estafa del Règim del 78 o II Restauració Borbònica, el qual s'establí a partir d'una evolució de l'estat i el seu ordenament jurídic des de la legalitat franquista, sense trencament ni fer net. És el plantejament contrari al naixement de la República de Catalunya que albirem: precisament es vol alliberar del llast d'aquest passat que ha demostrat ser la coartada d'un sistema corrupte, caciquil, amb una separació de poders escassa, que situa al seu vèrtex un monarca que mercadeja amb armes, on la Conferència Episcopal té més poder que els moviments socials, on no s'hi ha volgut encabir dignament les nacions històriques.


lectures 786 lectures  comentaris Cap comentari

publicitat

Divendres, 28.7.2017. 06:39 h

Què està passant?

Què està passant a Mollet? No és cap secret per a ningú que fa anys i panys que no tenim ni tant sols cinema i que una oferta lúdico-cultural mínimament potable la tenim a Barcelona.

Però el cas Decathlon és paradigmàtic: decisions casuístiques de naturalesa urbanística i econòmica que representen un autèntic tret al peu. El fet que l'adjudicació irregular a aquesta empresa de terrenys a la Vinyota -sí, la Vinyota, per la qual estem pagant una bona pastarrufa per expropiacions mal gestionades- s'intentin fer passar com una mesura per a l'ocupació laboral és desconcertant.


lectures 1556 lectures  comentaris Cap comentari


logo
una empresa del grup
logo


diari digital associat a
acpg
 • sobre els comentaris
 • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital contrapunt.cat.
 • amb el suport de
logo

logo

logo